Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Midea Kid Star WiFi Inverter klima uređaj za dečiju sobu MSEAAU-09HRFN1-QRD0G Blue

Kid Star Inverter klima uređaj za dečiju sobu. 9000 BTU, ugrađen WiFi kontroler, Pametno oko usmerava izduvavanje vazduha od dece, 2 filtera...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 61
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Klima Uređaji

Šifra Proizvoda: 64255

Poslednja cena bila je: 68999 din

Karakteristike proizvoda: Midea Kid Star WiFi Inverter klima uređaj za dečiju sobu MSEAAU-09HRFN1-QRD0G Blue

Midea klima uređaj

Model: Kid Star Inverter klima uređaj MSEAAU-09HRFN1-QRD0G Blue

3D DC Inverter

Filter (mrežica) za prašinu velike gustine

Hladni katalizatorski filter (eliminiše formaldehid i druge organske materije, kao i štetne gasove i mirise)

Integrisani WiFi kontroler

Detektor gubitka freona

Samodijagnostika i automatska zaštita

1W u pripravnosti

Kapacitet hlađenja: 9.000BTU (3.500BTU-11.000BTU)

Kapacitet grejanja: 10.000BTU (2.800BTU-11.500BTU)

Prosečna potrošnja (hlađenje/grejanje): 676W / 637W

Radni medijum: R410A

Sezonska energetska efikasnost: A++ / A++

SEER / SCOP(Average): 8,2 / 4,6

Temperaturni opseg rada hlađenja: -15°C - +50ºC

Temperaturni opseg rada grejanja: -25°C - +30ºC

Pritisak zvuka - un. Jed.: 39,5/30/21/19,50 dB(A) / spoljna jed.: 55,5dB(A)

Protok vazduha (niža/sred./najveća brz. vent.): 500/370/240 m³/h

Dimenzije, neto:

- Unutrašnja jedinica (ŠxVxD): 886x315x188mm

- Spoljašnja jedinica (ŠxVxD): 800x554x333mm

Težina, neto:

- Unutrašnja jedinica: 10,3 kg

- Spoljašnja jedinica: 29,1 kg

Napomena: ugradnja klima uređaja nije uračunata u cenu.

Opis proizvoda: Midea Kid Star WiFi Inverter klima uređaj za dečiju sobu MSEAAU-09HRFN1-QRD0G BlueDa li ste znali da se 70% hormona rasta kod dece proizvodi noću, u dubokom snu? Zbog toga je komforan i čvrst san izuzetno važan za pravilan razvoj dece. Upotreba klima uređaja u dečijoj sobi je oduvek bila predmet posebnog razmatranja, do pojave novog inverterskog modela Midea klima uređaja, KID STAR, opremljenog funkcijama koje štite decu od potencijalno negativnih efekata u radu klima uređaja.
Pametno oko sa infracrvenim senzorom, koje se nalazi na unutrašnjoj jedinici, aktivira se pritiskom na taster daljinskog upravljača i konstantno skenira prostoriju sa ciljem da izduvavanje vazduha usmeri od dece, kao i da detektuje da li se dete otkrilo tokom spavanja. Ukoliko je dete otkriveno, uređaj lagano podiže temperaturu vazduha, smanjuje brzinu rada ventilatora i podešava poziciju krilca tako da štiti dete od prehlade izazvane hladnim vazduhom iz klima uređaja. Pametno oko sadrži i fotosenzitivni senzor koji prepoznaje količinu svetla u prostoriji - kada ugasite svetlo u prostoriji, klima uređaj sam smanjuje zvučne signale, smanjuje osvetljenost displeja i brzinu rada ventilatora kako bi se obezbedio maksimalni komfor tokom noći - nivo buke se smanjuje čak do 19,50dB(A). Dobar kvalitet vazduha obezbeđuje se putem 2 filtera - gustog HD filtera (mrežice) koji zadržava prašinu iz vazduha i hladnog katalitičkog filtera koji apsorbuje čestice fromaldehida, amonijaka, organskih materija i hidrogen sulfida i pretvara ih u vodu i ugljen dioksid.
Izuzetno dizajnersko rešenje unutrašnje jedinice ovog klima uređaja, u pastelno roze i neboplavoj boji, zaobljenog oblika, sa slikom zvezdanog neba i simpatične porodice medveda, savršeno se uklapa u sobe naših princeza i prinčeva. Inventivni daljinski upravljač u obliku medvedića, urađen je po principu kontra tega i može biti pomešan i sa dečijim igračkama. Materijali korišćeni za proizvodnju unutrašnje jedinice i daljinskog upravljača bezbedni su za okolinu, kao i za decu koji ih koriste ili se sa njima igraju.
Energetskoj efikasnosti ovog klima uređaja posvećena je velika pažnja, te se rezultati rada ogledaju u visokoj energetskoj klasi A++/A++, uz veliki radni opseg: od -25°C do +50°C. Uređaj ima funkcije:
- registrovanja gubitka radnog medijuma (registruje nedostatak gasa u sistemu i automatski isključuje uređaj),
- temperaturne kompenzacije (pretpostavlja razliku u temperaturi u udaljenijim delovima prostorije i koriguje rad u skladu sa tim), kao i
- sprečavanje hladnog izduvavanja u režimu grejanja.
Kid star klima uređaj je opremljen i WiFi kontrolerom te u svakom trenutku možete proveriti uslove rada uređaja u dečijoj sobi i promeniti podešavanja uređaja ako je potrebno.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.