Xbac Nano antibakterijski Sprej Za Klime

Oznaka da je proizvod rasprodat
Proizvod nemamo na lageru.
Šifra proizvoda: 8072. Poslednja cena bila je: 990 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Klima Uređaji
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: Xbac Nano antibakterijski Sprej Za Klime

Filter klima uređaja - podloga za rast bakterija iz vazduha. Jedan od bitnih uzroka za zagađen vazduh u zatvorenom prostoru je u sve većoj popularnosti klima uređaja. Milioni bakterija koje lebde u vazduhu, cirkulacijom vazduha koju vrši unutrašnja jedinica klima uređaja, lako dospevaju do filtera klima uređaja i tu se neometano razmnožavaju stvarajući toksično zagađenje koje brzo dovodi do pogoršanja zdravlja i mnogih bolesti. Izveštaji sa svih strana sveta govore o takoreći epidemiji raznih bolesti izazvanih i uzrokovanih zbog sve većeg korištenja klima uređaja.

XBak Antibakterijski sprej za klima uređaje je namenski osmišljen i formulisan za STERILIZACIJU unutrašnje jedinice klima uređaja. XBak sprej ubija baterije, viruse, gljivice i neutrališe mirise sakupljene u klima uređajima. Koristi se kao antifungicid, antibatericidno i antimikrobno sredstvo koje efikasno eliminiše i sprečava pojavu bakterija, virusa i razvijanje gljivica u svim vrstama klima uređaja. Zbog toga i vazduh koji udišemo u prostorijama gde se nalazi klima uredjaj koji koristi XBak Antibakterijski sprej je oslobodjen bakterija,virusa, gljivica i grinja.


Kako XBak Antibaktrijski sprej funkcioniše?
Dok klima uređaj radi, zagađen vazduh koji sadrži bakterije i viruse cirkuliše kroz filter klima uređaja. Prilikom nanošenja Xbak spreja na filter klima uređaja, celokupan vazduh koji prolazi kroz filter se steriliše i dolazi do momentalnog uklanjanja bakterija, virusa i gljivica.

Kako se koristi?
Potrebna su samo tri jednostavna koraka:

Korak1: Otvorite prednji poklopac na klima uredjaju i proverite da li su filteri u vašem klima uredjaju čisti i suvi. Ukoliko nisu, očistite ih i osušite.

Korak 2: Potom ujednačeno i ravnomerno nanositi Xbak Antibakterijski sprej rasprskivanjem na površinu filtera za vazduh dok filter ne postane umereno vlažan.

Korak 3: Sačekati da se filter osuši pre uključivanja klima uredjaja.

Napomena: XBak sprej se rasprskuje samo na filtere za klima uređaje, ne prskati ostale delove klima uređaja sa ovim sprejom. Bočica XBak Antibakterijskog spreja sadrzi 250 ml i dovoljna je za trogodišnju primenu. Najbolja efikasnost se postiže primenom XBak spreja - sterilizatora za klima uređaje jednom mesečno. Jednim prskanjem mesečno XBak spreja sami vršite dubinsko antibakterijsko i antivirusno čišćenje unutrašnje jedinice klima uredjaja. XBak sterilizator deodoriše i razlaže mirise iz vazduha uz efekat prečišćavanja vazduha.

Kako XBak sterilizator funkcioniše?
XBak sterilizator za klima uređaje je jedinstveni neorganski proizvod bez hemikalija, posebno formulisan, koji u u svom sastavu sadrzi KOLOIDNO SREBRO. Koloidno srebro je aktivni sastojak XBak sterilizatora koji je proizveden primenom najnapredije savremene tehnologije, poznate pod nazivom NANO SILVER tehnologija, patentirane i atestirane od strane poznatog japanskog koncerna Kiyoseki.

Inače, srebro kao sterilizator je u upotrebi najmanje 1.200 godina. U davna vremena pilo se iz srebrnih čaša zbog sprečavanja infekcija od mikrorganizama. Hrana se čuvala u srebrnim posudama kako bi se sprečilo njeno kvarenje. To je verovatno i osnovni razlog zašto se koristio pribor za hranu naprevljen od srebra. Tokom srednjeg veka za vreme epidemije infektivne "kuge" evropske kraljevske porodice su se od nje štitile srebrom.

Prilikom analiziranja i testiranja sastavnih sastojaka XBak sterilizatora za klima uređaje u laboratorijama koje imaju sertifikat FDA potvrđeno je da je XBak sterilizator apsolutno bezbedan proizvod. Testiranjem je dokazano da je ovaj proizvod efikasan 99.9% u odstranjivanju i uništavanju bakterija, virusa i gljivica.

Prednosti koje se postižu upotrebom XBak Antibakterijskog spreja za klima uređaje su:

* Poboljšava kvalitet vazduha u stambenom i radnom prostoru
* Pomaže pri ublažavanju zdravstvenih tegoba – naročito kod respiratornih problema - astme, bronhitisa, kašlja, alergija disajnih puteva ...
* Otklanja i uništava bakterije, viruse, gljivice i grinje iz vazduha
* Netoksičan i neškodljiv za zdravlje ljudi i kućnih ljubimaca
* Nije štetan za okolinu
* Dokazana i testirana izuzetna efikasnost od 99.9% pri otklanjanju bakterija, virusa i gljivica.

Aktivni sastojci: Koloidno srebro
Pakovanje: bočica od 250 ml

Ispitano i odobreno od strane VMA Beograd,
br. rešenja: No. HA 259/05

Karakteristike proizvoda: Xbac Nano antibakterijski Sprej Za Klime
  • Xbac Nano antibakterijski Sprej Za Klime
  • Eliminiše i uništava sve bakterije i viruse iz vazduha
  • Pomaže pri ublažavanju zdravstvenih problema, posebno kod disajnih smetnji, tj. astme, bronhitisa, kašlja, itd.
  • Poboljšanje kvaliteta vazduha u vašem domu i kancelariji
  • Ekonomski isplativ
  • Neškodljiv za ljude i za životnu sredinu
  • Ispitan i dokazano visoko efikasan
  • Japanska tehnologija

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Klima Uređaji
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Medisana trade d.o.o. Xbac Japan Kina
Deklaracija proizvoda