Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Amila suvo veslo KTM-600 43253

Efikasna sprava za veslanje, za razvijanje mišića gornjih i donjih ekstremiteta. Lako podesiv stepen opterećenja, računar za praćenje parametara treninga, zauzima malo prostora.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 65
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Klupe za veslanje

Šifra Proizvoda: 85143

Poslednja cena bila je: 39999 din

Karakteristike proizvoda: Amila suvo veslo KTM-600 43253

Amila

Amila suvo veslo

Model: KTM-600

Kompjuter: Scan, Vreme, Rb zaveslaja,

Kalorije, Ukupan broj zaveslaja

Podešavanje otpora: 5 nivoa

Magnetni zamajac: 2,7kg, 0176mm

Težina: 21kg

Dimenzije:173,5×51×46,5cm

Max težina korisnika: 120kg

Potrebno montirati

Sprava je namenjena isključivo za kućnu upotrebu, u suprotnom je garancija nevažeća

VAŽNO: Ukoliko ste početnik u korišćenju sprava za trening, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom pre upotrebe sprave a posebno ukoliko: imate dijagnozu vezanu za srčane probleme i probleme visokog pritiska, ukoliko niste vežbali više od jedne godine, ukoliko imate preko 35 godina i niste fizički aktivni, ukoliko ste trudni, ukoliko imate dijabetes, osećate bol u grudima i vrtoglavicu kada ste fizički aktivni, ukoliko se oporavljate od bolesti ili operacije

Opis proizvoda: Amila suvo veslo KTM-600 43253

Kao što je poznato veslanje je jedan od najboljih fitness treninga. Sa ovom klupom za veslanje aktiviraćete sve glavne grupe mišića: noge, ruke, leđa, abdomen i zadnjicu. Veslanje obezbeđuje efikasan kardio i kondicioni trening koji u veoma kratkom vremenskom periodu ostvaruje izuzetne rezultate. Takođe, veslanje brzo i efikasno sagoreva masne naslage i celulit sa svih delova tela. Kako ovaj vid treninga ne podrazumeva udarna opterećenja na muskulaturu to se može dugoročno upražnjavati bez opasnosti od povreda zglobova. Pored toga, veslanje je retka vežba koja razvija snažne mišiće na leđima što je preduslov za vitko i lepo obikovano telo.

Ukoliko želite da svoje vreme provedeno u vežbanju iskoristite na najefikasniji način onda je klupa za veslanje pravi izbor jer će vam u kratkom vremenskom periodu zategnuti mišiće i podići nivo kondicije. Budite snažni, jaki i zgodni.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.