Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Sobno suvo veslo Trenažer Xplorer Triton 6751

Efikasna sprava za veslanje, za razvijanje mišića gornjih i donjih ekstremiteta. Lako podesiv stepen opterećenja, računar za praćenje parametara treninga, zauzima malo prostora.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 73
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Klupe za veslanje

Šifra Proizvoda: 51610

Poslednja cena bila je: 67499 din

Karakteristike proizvoda: Sobno suvo veslo Trenažer Xplorer Triton 6751

Xplorer Triton

Sobno suvo veslo

Dimenzije sprave u cm: 236 x 53,3 x 57,5

Maksimalna težina korisnika u kg: 120

Kompjuter sa LCD ekranom

Neto/bruto težina sprave u kg: 37.5 / 45

Masa zamajca: 5 kg

Sistem regulacije otpora: Magnetni

Ručno podešavanje otpora u 10 stepeni

Funkcije kompjutera: broj zaveslaja u minuti, brzina, kalorije, udaljenost, vreme

Fitnes cilj: Gubitak težine, Jačanje mišića, Kardio trening, Povećanje fleksibilnosti, Sagorevanje kalorija, Trening celog tela, Trening donjeg dela tela, Trening gornjeg dela tela

Sprava je namenjena za kućnu upotrebu, u suprotnom je garancija nevažeća.

Opis proizvoda: Sobno suvo veslo Trenažer Xplorer Triton 6751

Sprava za veslanje Xplorer Triton je izuzetno efikasna sprava za razvijanje snage i kondicije mišića gornjih i donjih ekstremiteta. Lako podešavanje stepena opterećenja, udobno sedište i oslonci za noge, zauzima jako malo prostora. Sprava je dizajnirana za kućnu upotrebu i nije predviđena za javno ili komercijalno korišćenje.
Kao što je poznato veslanje je jedan od najboljih fitness treninga. Sa klupom za veslanje aktiviraćete sve glavne grupe mišića: noge, ruke, leđa, abdomen i zadnjicu. Veslanje obezbeđuje efikasan kardio i kondicioni trening koji u veoma kratkom vremenskom periodu ostvaruje izuzetne rezultate. Takođe, veslanje brzo i efikasno sagoreva masne naslage i celulit sa svih delova tela. Kako ovaj vid treninga ne podrazumeva udarna opterećenja na muskulaturu to se može dugoročno upražnjavati bez opasnosti od povreda zglobova. Pored toga, veslanje je retka vežba koja razvija snažne mišiće na leđima što je preduslov za vitko i lepo obikovano telo.

Na trenažeru se nalazi mini računar koji registruje sledeće parametre: broj zaveslaja u minuti, brzina, kalorije, udaljenost, vreme

Ukoliko želite da svoje vreme provedeno u vežbanju iskoristite na najefikasniji način onda je klupa za veslanje pravi izbor jer će vam u kratkom vremenskom periodu zategnuti mišiće i podići nivo kondicije. Budite snažni, jaki i zgodni.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.