Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Boje za lice olovka Twist Cartoon Face

Cartoon face boja za lice visokog kvaliteta u šest osnovnih intezivnih boja. Izrađena na uljanoj bazi od kozmetičkih pigmenata, ne toksična i bezbedna. Visoko kvalitetna izrada čini je veoma mekom prilikom crtanja po koži i omogućava lako brisanje. Plasti

Ocena Posetilaca Broj ocena: 7

stara cena: 799 din. sniženo -55%

Cena sa PDV: 355 dinara

važi od 01.10.2023. do 31.12.2024.

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 98903

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Junior Art School

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Boje za lice olovka Twist Cartoon Face

Cartoon face boja za lice

U 6 osnovnih intezivnih boja

Boje u setu: crvena, žuta, plava, zelena, crna i bela

Bojice izrađene na uljanoj bazi od kozmetičkih pigmenata

Netoksična i bezbedna

Plastično telo sa twist sistemom otvaranja obezbeđuje lako korišćenje i čiste ruke

Boja se pere običnom vodom i sapunom

Ne ostavlja tragove na koži

Dimenzije: 13.7x1.5cm (punjenje - 5x1.3cm)

Uzrast: 3+

Opis proizvoda: Boje za lice olovka Twist Cartoon Face

Cartoon face boja za lice visokog kvaliteta u šest osnovnih intezivnih boja. Izrađena na uljanoj bazi od kozmetičkih pigmenata, netoksična i bezbedna. Visoko kvalitetna izrada čini je veoma mekom prilikom crtanja po koži i omogućava lako brisanje. Plastično telo sa twist sistemom otvaranja obezbeđuje lako korišćenje i čiste ruke.

Ideje za crtanje i bojenje:
Bilo da tražite ideju za aktivnost mališana tokom kišnog dana, kada se ne mogu igrati napolju, neku igru zbog koje će zabava biti nezaboravna ili ideju za sledeću školsku priredbu ili maskembal, oslikavanje lica je odgovor. Jer ništa ne može pobediti tiho iščekivajunje uzbuđenih malih ljudi koji čekaju da se transformišu u lika iz svoje mašte ili omiljenog crtanog junaka. Onog trenutka kada im okrenete ogledalo i kad im se malo šareno lice osmehne iz njega, osećaj je neprocenljiv.
I ne paničite ako pomislite da je bojenje lica namenjeno samo umetnicima. Uz kvalitetne boje za lice i nekoliko poteza olovkom, i vi možete da kreirate boje za lice koje će vas oduševiti, nadahnuti i zabaviti.

Pored zabave za mališane, odrasli takođe mogu pronaći zabavu u ovim bojicama za lice i koristiti ih kako za maskembal, tako i za predstojeće evropsko prvenstvo u fudbalu kako biste podržali svoje favorite. Sportsko oslikavanje lica i tela sve je veći trend među ljubiteljima sporta. Slikanje lica postalo je veoma popularno na mnogim vrstama sportskih događaja, kao što su: fudbal, košarka, tenis, rukomet i drugi... U mnogim delovima sveta fudbal je više od sporta, to je religija! Strast i energija koju stvaraju navijači i igrači stalno iznenađuje. Navijači dolaze odeveni u timske ili nacionalne boje i često su bojenje lica i tela živopisni izrazi snage i energije igre. Obucite omiljeni dres i pokažite svojim omiljenim timovima da ih podržavate 101%. Ima li boljeg načina za to, od "nošenja" njihovih boja na licu ili telu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.