Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Krevet sa grejačem za kućne ljubimce Camry CR7431

Ako je vaš ljubimac često prehlađen, star ili ima problema sa zglobovima, električni krevet za životinje Camry CR7431 može biti dobro rešenje.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kreveti i Kućice Za Pse i Mačke

Šifra Proizvoda: 106550

Poslednja cena bila je: 9290 din

Karakteristike proizvoda: Krevet sa grejačem za kućne ljubimce Camry CR7431

Krevet za kućne ljubimce

Spoljne dimenzije (elipsa): 76 x 58 cm

Dimenzije prostora za spavanje (elipsa): 72 x 52 cm

Površina grejanja: 50 x 42 cm

Temperatura grejanja: 50℃ +/-5℃

Uređaj je opremljen adapterom koji menja napon od 220-240V na 12V radi bezbednosti vaših ljubimaca

Poklopac koji se može skinuti sa patent zatvaračem omogućava bezbedno čišćenje tkanina

Navlaka se pere na 40°C

Spoljašnja tkanina presvlake: poliester otporan na habanje

Tkanina površine za spavanje: sintetička vuna

Grejni element i elektronske komponente su obložene oblogom za lakše skidanje sa poklopca

100 cm kabl za napajanje + napajanje + 92 cm opružni kabl

Snaga 18 W

Napajanje: Adapter 220-240VAC, ~ 50 / 60Hz, 0.5A, Den: 12V 1.5A 18 W

Opis proizvoda: Krevet sa grejačem za kućne ljubimce Camry CR7431

Svaki vlasnik kućnog ljubimca zna koliko je važno obezbediti životinji odgovarajuće mesto za spavanje. Jedan od prvih gedžeta koji u naše domove dolazi sa novim četvoronošcem obično je jastuk na kome će se odmarati pas ili mačka. Međutim, nekim kućnim ljubimcima su potrebne pogodnosti, kao što je mogućnost zagrevanja mesta za spavanje. Stoga, ako je vaš ljubimac često prehlađen, star ili ima problema sa zglobovima, zagrejana jazbina za životinje CAMRI CR 7431 može biti dobro rešenje.

Zašto je kućnim ljubimcima potreban grejani krevet?

Ova vrsta kreveta biće savršena za pse ili mačke koji vole visoke temperature. Ako vaš ljubimac voli da spava ispod pokrivača, traži način da se uvuče ispod svakog ćebeta i leži na suncu, čak i kada drugi traže hladovinu, ovo je proizvod za vašu životinju. Neki psi zbog svoje veličine ili pokrivača osećaju niske temperature čak i u proleće, pa će im takav krevet biti savršen kao celogodišnja jazbina. U drugim slučajevima možete koristiti opciju podešavanja temperature samo zimi ili jeseni. Visoka temperatura i topao jastuk takođe mogu biti dar kada pas ili mačka boluju od bolesti, na primer, imaju problem sa zglobovima. Ovde čak i kratka kiša izvan prozora može izazvati bol, koji će takav krevet pomoći da se ublaži.

Kako radi električni krevet za kućne ljubimce?

Krevet ima oblik elipse i ima platformu na koju pas ili mačka mogu da oslone glavu. Presvlaka sa patent zatvaračem koja se može ukloniti može se prati na 40 stepeni Celzijusa i olakšava održavanje kreveta čistim. Spoljašnja tkanina je otporna na mehanička oštećenja, a unutrašnja je prijatna na dodir. Uređaj ima napajanje koje pretvara napon, a grejni elementi su dodatno stavljeni u poklopac kako bi se po potrebi mogli lako ukloniti. Kabl za napajanje od 100 cm i kabl za oprugu od 92 cm omogućavaju vam da sakrijete komponente od nosa, i što je još važnije, od zuba vašeg ljubimca. Brlog dolazi u toplim, neutralnim nijansama zemljanih boja, tako da neće poremetiti dizajn enterijera, a psu ili mački će bolje spavati.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.