Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

WoodyLand Drveni set Nameštaj za kupatilo 90614

Samo za tvoje lutkice i njihovu novu kućicu: nameštaj za dečiju sobu! 1 kada, 1 lavabo sa ogledalom, 1stoličica, 1 wc šolja. Sada će i tvoje lutkice biti čiste i uredne!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 308

Cena sa PDV: 1599 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 20791

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.49 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: WoodyLand - Czech Republic www.woodyland.eu

Brend: WOODY

Karakteristike proizvoda: WoodyLand Drveni set Nameštaj za kupatilo 90614

WoodyLand Drveni set Nameštaj za kupatilo 90614

Uzrast: 2g+ (2 godine i više)

Materijal: drvo

Nameštaj odgovara lutkama visine do 10cm

Pakovanje sadrži: 1 kada, 1 lavabo sa ogledalom, 1stoličica, 1 wc šolja

Lutkice nisu uključene u pakovanje

Igračka podstiče razvoj finih motoričkih veština, logičke i lingvističke inteligencije i socijalnih veština

Dimenzije pakovanja:

Lavabo sa ogledalom 12,5 cm

Kada: 12 cm

Šolja: 8cm

Sto: 4,5 cm

Upozorenje: Igračka nije namenjena deci mlađoj od 2 godine!

Opis proizvoda: WoodyLand Drveni set Nameštaj za kupatilo 90614

Samo za tvoje lutkice i njihovu novu kućicu: nameštaj za dečiju sobu! 1 kada, 1 lavabo sa ogledalom, 1stoličica, 1 wc šolja. Sada će i tvoje lutkice biti čiste i uredne!
Igračka podstiče razvoj finih motoričkih veština, logičke i lingvističke inteligencije i socijalnih veština (osećanja, veštine komuniciranja, samopouzdanje) kod dece.

Fine motoričke veštine su veštine koje zahtevaju preciznost, kao na primer uzimanje predmeta između kažiprsta i palca, korišćenje prstića da se predmet okrene, usana i jezika da se okusi i oseti predmet... Ovde spadaju igračke koje mogu da se stiskaju, sorteri, figure, igračke koje se uklapaju, kocke, puzzle, bockalice...
Logička inteligencija je sposobnost da se napravi veza između delova informacija. Igračke kao što su slagalice, kocke i sl. učvršćuju detetovo logično razmišljanje, sekvence, koncept, uslovljenost i naposletku rešen problem. Ovde spadaju slagalice, kocke i igračke koje zahtevaju ponavljanje postupaka.
Lingvistička inteligencija: To je sposobnost da se upotrebe zvuci i reči da se izrazimo i da se razumeju ostali ljudi. Igračke koje pospešuju osetljivost na značenje reči, zvukova, ritmova i sl. su dobre za razvoj govorne inteligencije. Tu spadaju razne vrste lutki, igračke koje pričaju, zvučne i muzičke igračke...
Osećanja: Zdravo dete treba da zna da izrazi i kontroliše svoja osećanja. Osećajući ljubav i zaštićenost dete razvija svoj osećaj sigurnosti. Igračke koje mogu biti detetov drugar i pomoći mu da izrazi svoje emocije su vrlo važne da dete spozna kako da komunicira sa svojom okolinom uz obostrano poverenje. Ovde se ubrajaju mekane igračke, igračke koje se mogu zagrliti, razne karakterne igračke (likovi).
Veštine komuniciranja: To je sposobnost da se kvalitetno i prikladno ulazi u odnose sa drugim osobama. Dobre veštine komunikacije vode dete da izvrši zadatke za koje mu je potrebna pomoć druge dece ili odraslih i čine ga produktivnim članom tima. Ovde spadaju igračke koje zahtevaju igranje uloga, lutke, knjige, igračke sa poznatim likovima.
Samopouzdanje je sveukupni osećaj sopstvenog postignuća i vrednosti deteta, koje dobija od važnih osoba iz svoje okoline. Kada dete uspe da reši zadatak koji mu postavlja igrača, oseća se dobro. To mu pomaže da učvrsti samopouzdanje i više ceni sebe. Ovde ubrajamo igračke koje postavljaju zadatak kao što su kocke, slagalice, konstruktivne igračke, igračke koje zahtevaju ponavljanje postupaka, sortere...

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.