Pomoćna baštenska montažna kućica - Šupa Keter Darwin 249350

48999 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

na stanju

Opis Proizvoda: Pomoćna baštenska montažna kućica - Šupa Keter Darwin 249350

Darwin ima sve što treba da ima baštenska kućica za alat. Njegov materijal, iako po izgledu i na dodir deluje kao obično drvo, ima svojstva koja se ne mogu uporediti ni sa kakvim drugim materijalom. Zahvaljujući originalnom kompozitnom materijalu Evotech, kućica Darwin ne zahteva održavanje – ne rđa, ne ljušti se, ne truli. Tehnika povezivanja pero-žleb olakšava i ubrzava montažu – nije potreban nikakav poseban alat. To znači da za vreme od najviše dva sata možete sastaviti kućicu koja će Vam služiti i lepo izgledati mnogo godina.
Evotech je nova tehnologija Ketera za šupe i druge proizvode na otvorenom. Nudi prirodan izgled drveta - bez održavanja i izuzetno duge trajnosti. Šupe napravljene od Evotech-a su takođe jednostavne za sastavljanje i nude prednosti i prednosti. Keter šupa: pod, prirodno svetlo, ventilacija, mogućnosti zaključavanja i čvrstoća, koji se zasniva na pametno dizajniranim panelima i čeličnim ojačanjima. Evotech paneli su na samom vrhu Keterovog sopstvenog razvoja i rezultat su materijala i proizvodnih tehnologija. Evotech je napravljen od naprednog kompozitnog materijala koji zajedno sa Keterovim jedinstvenim proizvodnim procesima stvara izgled i osećaj prirodnog drveta kakav svi žele da imaju u svojoj bašti.

Karakteristike proizvoda: Pomoćna baštenska montažna kućica - Šupa Keter Darwin 249350
  • Pomoćna baštenska montažna kućica - Šupa Keter Darwin 249350
  • Dimenzije sklopljene kućice: 125,8 x 184,5 x 205 cm
  • Materijal: plastika premijum kvaliteta
  • Odlično rešenje za odlaganje baštenskog alata, pribora i druge opreme
  • Proizvod se isporučuje u rasklopljenom stanju, u originalnoj ambalaži
  • Potrebno montirati u skjladu sa uputstvom koje se isporučuje uz proizvod

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: KUTIJE, SANDUCI I KUĆICE ZA ODLAGANJE
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
DOMEL d.o.o Keter EU
Deklaracija proizvoda