Fotelja za Lenčarenje Šoteks Plava S

4399 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

na stanju

Opis Proizvoda: Fotelja za Lenčarenje Šoteks Plava S

Fotelja poznata po nazivu LAZY BAG je nastala 1968 godine i u svetu se proizvodi već dugo, u najrazličitijim oblicima, veličinama i bojama. Bukvalan prevod njnog naziva bi bio vreća za lenčarenje. U njoj možete vrlo udobno da lenčarite, s obzirom da je punjena granulatom stiropora koji se oblikuje prema položaju Vašeg tela i zbog toga se preporučuje osobama sa bolovima u kičmi i vratu. Bez obzira na veličinu, njena masa je mala pa je tako pufnastu može i dete premeštati. Idealna je za čitanje knjiga, gledanje TV-a ili igranje video igrica.

Lazy Bag se pravi od vodootpornog materijal koji je lak za održavanje, tako da se prašina skida suvom krpom, a upornije fleke moguće je otkloniti blagim rastvorom deterdženta za pranje tkanine. Nije preporučljivo koristiti nagrizajuća hemijska sredstva, niti četke, žice, jer mogu uzrokovati oštećenje. Oštri predmeti i direktni izvori toplotne energije takođe mogu dovesti do oštećenja Lazy Baga. Kao što je Lazy Bag prijatan prema Vašem telu, budite i vi prijatni prema njemu! Svako naglo bacanje i skakanje na Lazy Bag fotelju uzrokuje pritisak u njenu unutrašnjost i može doći do pucanja materijala.

Lazy Bag fotelje su do 2/3 ispunjene granulatom stiropora najfinijeg kvaliteta firme Austrotherm iz Austrije. Granulat stiropora smatra se najsavremenijim ekološkim, antibakterijskim i antialergijskim materijalom.
On dozvoljava Lazy Bag fotelji da se idealno oblikuje prema Vašem telu, prateći Vaše pokrete.

Karakteristike proizvoda: Fotelja za Lenčarenje Šoteks Plava S
  • Fotelja za Lenčarenje Šoteks Plava S
  • Materijal: Šoteks
  • Fotelja je punjena granulatom stiropora
  • Oblikuje se prema položaju Vašem telu
  • Horizontalni obim fotelje: 200 cm
  • Visina preko svega 90 cm
  • Preporučuje se svima, a naročito osobama sa bolovima u kičmi i vratu
  • Pufnasta i lagana
  • Lazy Bag se izrađuje od nepromočivih materijala koji se lako održavaju

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Lazy Bag Fotelje
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Gocherr d.o.o Gocherr Srbija
Deklaracija proizvoda