Jumbo Lazy bag Šareni mebl

6990 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

na stanju

Opis Proizvoda: Jumbo Lazy bag Šareni mebl

Jumbo lazy bag šareni mebl, napravljen od mebl štofa. Poznat je i kao vreća za sedenje. Kruškastog je oblika, punjen granulatom stiropora koji omogućava da se vreća oblikuje prema Vašem telu tokom sedenja. Ova mogućnost oblikovanja prema telu je ono što lejzi beg svrstava među najudobnije fotelje. Koristi se ne samo kod kuće, več i u poslovnim prostorima, igraonicama, kafićima i drugim ugostiteljskim objektima. Iako predstavlja najveći lazy bag dostupan na našem tržištu, jumbo lazy bag pogodan je za sve starosne grupe. Koriste ga kako deca, tako i odrasli. Zbog svoje akraktivnosti i upotrebljivosti u mnogim okruženjima, idealan je i kao poklon.

Svaki sloj materijala duplo je štepan troslojnim poliesterskim koncem velike izdržljivosti i elastičnosti. Mebl čini lazy bag lakim za održavanje, jer je porebno da ga samo prebrišete vlažnom krpom (bez upotrebe hemijskih sredstava). Preporučujemo Vam da to redovno radite, kako ne bi došli u situaciju da se neke mrlje teže uklanjaju usled dužeg stajanja.

Tokom vremena, granulat stiropora, sa kojim je lejzi beg punjen, gubi svoj volumen, i zbog toga je potrebno da se vreća dopuni. Zip na dnu omogućava jednostavnu dopunu lazy bag-a granulatom. Zbog svoje veličine i težine, idealno bi bilo da Vam neko pomogne pri dopunjavanju Vaše fotelje. Jedna osoba bi mogla da drži lazy bag gde je otvor za punjenje, dok druga u njega sipa granulat striropora. Budite oprezni sa granulatom jer veoma lako možete napraviti veliki nered. Granule stiropora su izuzetno lake, i mogu odleteti po celom stanu. Ukoliko se to desi, najlakše je sa usisivačem očistiti prostor.

Karakteristike proizvoda: Jumbo Lazy bag Šareni mebl
  • Jumbo Lazy bag
  • Šareni
  • Materijal izrade: mebl
  • Materijal punjenja: stiropor
  • Obim lazy bag-a: 270 cm
  • Visina: 135 cm
  • Prečnik: ~ 100 cm
  • Jumbo lazy bag je kruškolikog oblika
  • Obim se odnosi na deo gde je lazy bag najširi tokom sedenja na njemu. To je ujedno i mesto gde se meri njegov prečnik.

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Lazy Bag Fotelje
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Kalahari Komerc d.o.o. Kalahari Srbija
Deklaracija proizvoda