Commel LED sijalica sa promenljivom temperaturom boje 305-162

395 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

Opis Proizvoda: Commel LED sijalica sa promenljivom temperaturom boje 305-162

Sijalica sa 3 temperature svetla Vam omogućava promenu ambijentalnog osvetljenja jednostavnim pritiskom prekidača. Ako želite belo svjetlo za osvjetljavanje radne površine, neutralno svetlo kao imitaciju sunčeve dnevne svetlosti ili toplo osvetljenje za opuštajuće trenutke, od sada Vam je sve dostupno sa samo jednom sijalicom. Kod prvog uključivanja sijalica će emitovati svetlost od 3000 K (toplo belo). Svakim sledećim uključivanjem unutar 5 sekundi od isključivanja temperatura svetla će se promeniti na 4000 K (neutralno belo), zatim na 6500 K (hladno belo).

Upotrebom Commel LED sijalica ostvaruje se ušteda energije čak do 85% u odnosu na klasične sijalice sa užarenom niti. Životni vek do 25.000 radnih sati omogućava dugogodišnje korišćenje bez potrebe za učestalom zamenom, pa je iz tog razloga LED rasveta ekološki najprihvatljiviji način osvetljenja. Prednosti u odnosu na fluorescentne štedljive sijalice su smanjena potrošnja električne energije, duži životni vek i otpornost na učestalo uključivanje i isključivanje. LED sijalice ne sadrže otrovne materije (živu, olovo, gasove), ne emituju štetna UV i IR zračenja, a omogućuju stabilno osvetljenje bez treperenja i zujanja.

Karakteristike proizvoda: Commel LED sijalica sa promenljivom temperaturom boje 305-162
  • Commel
  • LED sijalica sa promenljivom temperaturom boje
  • Sijalično grlo: E27
  • Snaga: 11W
  • Temperatura boje svetla: 3000 K / 4000 K / 6500 K toplo / neutralno / hladno bela
  • Jačina svetla: 1050 lm
  • Životni vek: do 25.000 h
  • Napon: 220 V

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: LED Sijalice
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Repromarket d.o.o. Commel Kina
Deklaracija proizvoda