Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Još samo ovaj put, Maša Rebić

Provokativan roman o ljubavnom četvorouglu od autorke bestselera Sponzoruše i Devojke iz kraja. Pronicljiva slika strasti, fantazija i ljubomore četvoro tridesetogodišnjaka koji su se oslobodili svojih strahova...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 141
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 23389

Poslednja cena bila je: 699 din

Karakteristike proizvoda: Još samo ovaj put, Maša Rebić

Naziv Knjige : Još samo ovaj put

Autor: Maša Rebić

Pismo: Srpski - Latinica

Format: 13x20 cm

Broja strana: 175 strana

Izdavač: Laguna

Godina izdanja: 21. decembar 2012.

Opis proizvoda: Još samo ovaj put, Maša Rebić

*** O Knjizi ***
Od autorke bestselera Sponzoruše i Devojke iz kraja.

Provokativan roman o ljubavnom četvorouglu. Pronicljiva slika strasti, fantazija i ljubomore četvoro tridesetogodišnjaka koji su se oslobodili svojih strahova...

Jelena je, na prvi pogled, sasvim prosečna žena koja ima natprosečno lepog verenika, fotografa Miloša. Ona slučajno jedne večeri upoznaje njegovu bivšu devojku Tinu, harizmatičnu femme fatale koja magnetski privlači svakog ko joj se nađe u blizini, menja ga i oblikuje prema sebi. Ali kad se umeša Ivan, Tinin partner, nastaje četvorougao u kome će svi biti upleteni u čvor perverzija. Povređivaće emotivno jedni druge jer im je sreća nadohvat ruke ali je nedostižna.

Junaci romana Još samo ovaj put prepuštaju se svojoj skrivenoj seksualnosti i produbljuju svoje neobuzdane želje. Maša Rebić je izuzetno britko predstavila portret savremene izopačenosti kroz nerazmršeno klupko međuljudskih odnosa kojima vladaju niske strasti i jake opsesije.

*** O Autoru ***
Maša Rebić je rođena 1975. godine u Beogradu. Tokom prethodne decenije postala je jedna od najpopularnijih spisateljica mlađe generacije. Njeni romani Sponzoruše, Devojke iz kraja, kao i zbirka priča Ludorije, štikle i stvaran život doživeli su brojna izdanja, mesecima su se nalazili na listama najprodavanijih knjiga u Srbiji i dokaz su da u Beogradu postoje autentični bestseler-pisci.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.