Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Neupareni - Samanta Jang, Kristen Kalihan

Kakvu budućnost mogu imati grubi bivši bokser koji se boji da otvori srce i uglađena štreberka iz visokog društva koja se zaklela da se neće upuštati u ozbiljne veze?

Ocena Posetilaca Broj ocena: 6
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 97282

Poslednja cena bila je: 899 din

Karakteristike proizvoda: Neupareni - Samanta Jang, Kristen Kalihan

Neupareni - Samanta Jang, Kristen Kalihan

Format: 13x20 cm

Broj strana: 312

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Godina izdanja:

2. april 2021.

Prevodilac: Eli Gilić

Opis proizvoda: Neupareni - Samanta Jang, Kristen Kalihan

Šta se desi kad se suprotnosti privuku?

Kad je Parker Braun dobila posao iz snova u kompaniji održive energije, mislila je da ulazi u svet naprednog mišljenja i nakraj pameti joj nije bilo da će morati da unajmi lažnog momka. Ali glavni šef daje prednost radnicima koji su se „skrasili“. Srećom, našla je savršenog kandidata, intelektualca poput nje kome bi dobro došlo malo lako zarađenog novca. Ali umesto njega dobija njegovog zaštitnički nastrojenog starijeg brata ‒ Risa Morgana. Šef je već uobrazio da je ona sa Risom u vezi tako da je prinuđena da trpi tog visokog, mišićavog, bivšeg boksera, manipulativnog kretena poganog jezika.

Risa pritiska breme odgovornosti. Pošto se trajno povukao iz ringa, pokušava da zadrži teretanu pokojnog oca i izvede mlađeg brata Dina na pravi put. Da bi spasao Dina od njega samog, Ris zauzima njegovo mesto, spreman da toj devojci iz visokog društva objasni kako izgleda stvaran svet. Iako se ne podnose, oboje će imati koristi ako Ris bude glumio Parkerinog momka. Ona će zadržati posao, a on će šarmirati njenog šefa koji pada na dobru priču i nagovoriti ga da sponzoriše teretanu.

Nevolja je u tome što ne mogu da drže ruke podalje jedno od drugog. I ono što je počelo kao lak poslić, preraslo je u nešto komplikovano. Kakvu budućnost mogu imati grubi bivši bokser koji se boji da otvori srce i uglađena štreberka iz visokog društva koja se zaklela da se neće upuštati u ozbiljne veze?

Kažu da se suprotnosti privlače. A ove suprotnosti će planuti kad se dotaknu.

„Neupareni je jedna od najboljih knjiga koje sam pročitala na temu ’lažnih veza’ i ’suprotnosti se privlače’. Veoma je zabavna, duhovita, uzavrela i emotivna.“ Bibliomedico

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.