nazad na:  Početak > Marketing
Kako da se promovišete ili prodajete svoje proizvode preko SveZaKucu.rs?
Bilo da ste proizvođač, predstavništvo, distributer ili maloprodaja i želite da promovišete svoju firmu, proizvode, brend ili da prodajete proizvode preko SveZaKucu.rs, na raspolaganju vam stoji nekoliko mogućnosti:
Baner Paket - reklamiranje putem banera
Želite da postavite svoju reklamu (baner) na SveZaKucu.rs? Želite da informišete naše posetioce o svojim proizvodima, marketinškim aktivnostima ili promovišete svoj brend? Želite da naše posetioce koji su zainteresovani za vaše proizvodete dovedete na svoj sajt tako što će kliknuti na vašu reklamu (baner) na SveZaKucu.rs? opširnije »
Reklamni paket - predstavljanje vaših proizvoda na SveZaKucu.rs
Ova opcija je namenjena onim proizvođačima i prodavcima koji žele da svoje proizvode POJEDINAČNO predstave našim posetiocima. Ovde imate mogućnost da detaljno opišete svaki svoj proizvod, postavite njegovu sliku, navedete svoj telefon, email, internet adresu i navedete maloprodajne objekte gde ih naši posetioci mogu kupiti - kao da imate svoju Internet sajt u okviru SveZaKucu.rs. To vam omogućava da svoje proizvode trenutno predstavite velikom broju naših posetilaca, mnogo većem nego što ih imate na sopstvenoj Internet prezentaciji.  opširnije »
Prodajni paket - prodaja vaših proizvoda preko SveZaKucu.rs
Tražite novi kanal za distribuciju svojih proizvoda? Čuli ste da drugi prodaju preko Interneta ali još uvek niste našli način kako da svoje proizvode učinite dostupnim kupcima sa Interneta? Prodajni paket vam nudi rešenje. Prodajte svoje proizvode hiljadama naših posetilaca i omogućite potrošačima iz svakog mesta u Srbiji da kupe vaš artikal. Kako? Princip je jednostavan - vi obezbedite artikle, mi ćemo organizovati prodaju.  opširnije »
O SveZaKucu.rs
SveZaKucu.rs je jedna od prvih Internet prodavnica u Srbiji koja se od 2003. godine bavi prodajom proizvoda preko Interneta. U ponudi ima preko 10000 proizvoda i više od 70 dobavljača u preko 15 glavnih kategorija i preko 700 podkategorija. Dostavu proizvoda vrši u preko 260 mesta na teritoriji Srbije dok godišnja stopa rasta u pogledu prometa i broja posetilaca u poslednje tri godine prosečno iznosi više od 100%.
U pogledu posete, SveZaKucu.rs mesečno poseti oko 150 000 posetilaca i pri tome pogleda preko 3 000 000 stranica. Posetioci koji dolaze na SveZaKucu.rs dolaze sa namerom da nešto kupe, bilo preko sajta, bilo da se informišu o proizvodima, cenama, prodajnim mestima, trenutnim akcijama i sl.
Zahvaljujući vrlo bogatim i uvek ažurnim informacijama SveZaKucu.rs je postao i svojevrsni medijski prostor koji sa jedne strane okuplja potrašače a sa druge distributere (prodavce). Time je stvoren jedinstven prostor na domećem tržištu koji omogućava izuzetno efikasnu komunikaciju i protok informacija između ove dve grupe. Potrošači jednostavno i brzo kupuju ili se informišu o proizvodima i cenama, dok prodavci u kratkom vremenskom roku dobijaju povratnu informaciju o atraktivnosti svoje ponude i utiscima potrošača.