Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Stanley MaxSteel™ Makaze za Lim Desne 2-14-568

Stanley 2-14-568 makaze su ergonomski dizajnirane kvalitetne makaze za sečenja lima, plastike, žičanih mreža, bakra... Metalni deo makaza je napravljen od livene legure čelika. Dužina makaza je 250 mm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 90

Cena sa PDV: 2399 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 32798

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Stanley

Brend: Stanley

Karakteristike proizvoda: Stanley MaxSteel™ Makaze za Lim Desne 2-14-568

Sečivo napravljeno od livenog čelika: legura Hrom-Molibden

Nazubljene ivice sečiva

Jednoručno potezno otključavanje i zaključavanje mehanizma

Drška napravljena od bimaterijala za izuzetnu udobnost i istrajnost

Makaze su pogodne za sečenje aluminijuma, listova PVC-a (plastike), žičanih mreža, bakra i plastike

Dužina: 250 mm

Opis proizvoda: Stanley MaxSteel™ Makaze za Lim Desne 2-14-568

Stanley 2-14-568 makaze su ergonomski dizajnirane kvalitetne makaze za sečenja lima, plastike, žičanih mreža, bakra... Kao i svi Stanley proizvodi i 2-14-568 makaze izrađene su od izuzetno izdržljivih materijala koji garantuju veoma dug vek trajanja ove alatke. Metalni deo makaza je napravljen od livene legure čelika koja garantuje jednostavno presecanje i tvrđih žičanih elemenata. Rukohvat, napravljen od bi-materijala, je mek i ergonomski dizajniran tako da obezbeđuje precizno presecanje bez žuljeva na šakama nakon završenog posla.

Frederick Trent Stanley je 1843. godine osnovao malu radionicu za proizvodnju metalnih delova za vrata i gotovo je sigurno da tada nije ni sanjao da će iz te radionice nastati najpoznatija kompanija, za proizvodnju kvalitetnog ručnog alata, na svetu. U vreme kada je osnovana, ˝The Stanley Works˝, je bila samo jedna od mnogo radionica koje su se bavile istom delatnošću, međutim samo je Stanley, zahvaljujući inovacijama i kvalitetu opstao i narastao do svetskih razmera. Bez obzira da li želite da obradujete mušterije Vaše prodavnice ili želite da sačuvate živce korišćenjem kvalitetnog i lepo dizajniranog alata za svakodnevne popravke Stanley će Vam izaći u susret. Stanley je ponosan na svoju reputaciju, moć i nikada neće zanemariti ime koje je stekao kroz vekove. Svi proizvodi ove kompanije su ergonomski dizajnirani, izrađeni od izuzetno izdržljivih materijala, a asortiman je toliko širok da je teško naći neki posao u kome Vam Stanley neće pomoći.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.