Stanley MaxSteel™ Makaze za Lim Leve 2-14-567

2400 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

na stanju

Opis Proizvoda: Stanley MaxSteel™ Makaze za Lim Leve 2-14-567

Stanley 2-14-567 makaze su ergonomski dizajnirane kvalitetne makaze za sečenja lima, plastike, žičanih mreža, bakra... Kao i svi Stanley proizvodi i 2-14-567 makaze izrađene su od izuzetno izdržljivih materijala koji garantuju veoma dug vek trajanja ove alatke. Metalni deo makaza je napravljen od livene legure čelika koja garantuje jednostavno presecanje i tvrđih žičanih elemenata. Rukohvat, napravljen od bi-materijala, je mek i ergonomski dizajniran tako da obezbeđuje precizno presecanje bez žuljeva na šakama nakon završenog posla.

Frederick Trent Stanley je 1843. godine osnovao malu radionicu za proizvodnju metalnih delova za vrata i gotovo je sigurno da tada nije ni sanjao da će iz te radionice nastati najpoznatija kompanija, za proizvodnju kvalitetnog ručnog alata, na svetu. U vreme kada je osnovana, ˝The Stanley Works˝, je bila samo jedna od mnogo radionica koje su se bavile istom delatnošću, međutim samo je Stanley, zahvaljujući inovacijama i kvalitetu opstao i narastao do svetskih razmera. Bez obzira da li želite da obradujete mušterije Vaše prodavnice ili želite da sačuvate živce korišćenjem kvalitetnog i lepo dizajniranog alata za svakodnevne popravke Stanley će Vam izaći u susret. Stanley je ponosan na svoju reputaciju, moć i nikada neće zanemariti ime koje je stekao kroz vekove. Svi proizvodi ove kompanije su ergonomski dizajnirani, izrađeni od izuzetno izdržljivih materijala, a asortiman je toliko širok da je teško naći neki posao u kome Vam Stanley neće pomoći.

Karakteristike proizvoda: Stanley MaxSteel™ Makaze za Lim Leve 2-14-567
  • Sečivo napravljeno od livenog čelika: legura Hrom-Molibden
  • Nazubljene ivice sečiva
  • Jednoručno potezno otključavanje i zaključavanje mehanizma
  • Drška napravljena od bimaterijala za izuzetnu udobnost i istrajnost
  • Makaze su pogodne za sečenje aluminijuma, listova PVC-a (plastike), žičanih mreža, bakra i plastike
  • Dužina: 250 mm

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Makaze za lim
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
TS-MOD D.O.O Stanley Kina
Deklaracija proizvoda