Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MVS Set za prevenciju i terapiju ravnih stopala

Lako i jednostavno do sigurnog i pravilnog koraka. MVS set koji se korisiti kao terapija i prevencija za ravna stopala i probleme sa nogama, olakšava bol u stopalu, ispravlja ravno stopalo i sprečava njegovu pojavu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 5

Cena sa PDV: 4190 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 51322

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 2.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: MSD

Brend: MSD

Karakteristike proizvoda: MVS Set za prevenciju i terapiju ravnih stopala

MVS set za ravna stopala - Set Lako i jednostavno

Praktični i funkcionalni set sa mesečnim kalendarom vežbi za korekciju ravnih stopala dece uzrasta od 3-14 godina

Pedijatri preporučuju – za statiku, motoriku, pravilan razvoj i balans

Priznat od udruženja Američkih fizioterapeuta (APTA) i oficijalni program svih zemalja EU

Na jednostavan i lak način omogućava prevenciju deformiteta i korekciju već postojećih

Opis proizvoda: MVS Set za prevenciju i terapiju ravnih stopala

Lako i jednostavno do sigurnog i pravilnog koraka. MVS set koji se korisiti kao terapija i prevencija za ravna stopala i probleme sa nogama, olakšava bol u stopalu, ispravlja ravno stopalo i sprečava njegovu pojavu. Set predupređuje promene na stopalima ukoliko je to potrebno, a ako promene još uvek nisu nastale pomaže u sprečavanju njihovog potencijalnog nastanka.

Pedijatri širom sveta preporučuju ovaj set za poboljšanje statike, motorike, pravilnog razvoja i balansa tela. Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pri hodu. Prema statistikama, ravna stopala se ubrajaju u jedan od najrasprostranjenijih zdravstvenih problema širom sveta.

Ravna stopala kod dece
MVS set za ravna stopala je priznat od udruženja američkih fizioterapeuta (APTA) i predstavlja oficijalni program svih zemalja EU u prevenciji pojave ravnih stopala. To znači da su pomagala iz MSD seta za ravna stopala izuzetno efikasna i da imaju dokazano dejstvo.

MVS set je namenjen za prevenciju i korekciju deformiteta stopala, a to je prvi korak ka boljem držanju tela. Po statistici kod dece predškolskog i školskog uzrasta, sve češće dolazi do stvaranja različitih deformiteta lokomotornog sistema, degenerativnih promena i deformiteta stopala (ravnih stopala).

Koji su uzroci za nastajanje promena na stoplima?

Do deformiteta stopala može doći pod uticajem različitih faktora, kao što su nasledni faktori, gojaznost, neudobna obuća, dugo hodanje, povrede. Bez obzira da li je pojava ravnog stopala nasledne ili druge prirode, ovaj set može biti od korisiti.

MVS set za ravna stopala na jednostavan i lagan način omogućava prevenciju deformiteta i korekciju već postojećih, što je i njegova glavna funkcija. Set se sastoji iz dva stepera, odnosno dve polulopte različitog inteziteta otpora i valjka.

Njihova unutrašnjost je ispunjena vazduhom i omogućava sistem progresivnog vežbanja uz postepeno povećanje otpora, a spoljašnja bodljikava površina pruža dodatni senzo-motorni nadražaj, jača mišiće stopala i pravilno formira svodove stopala.

MVS set sadrži program i prikaz vežbi koje deca na lak i jednostavan način mogu sprovoditi kroz igru. Ovaj vid fizičke aktivnosti donosi poboljšanje i smanjuje mogućnost pojave ravnog stoplala kod dece.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.