Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

BEKO Veš mašina 8kg WTV 8734 XCM

2kg čistog veša za 14 minuta. Velika efikasnost, duža trajnost i manje buke. Besprekorno čišćenje za 24 vrste fleka. Specijalan program za vunenu odeću koja može da se pere u mašini.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 25
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mašine za pranje i sušenje veša

Šifra Proizvoda: 88979

Poslednja cena bila je: 36990 din

Karakteristike proizvoda: BEKO Veš mašina 8kg WTV 8734 XCM

Beko Mašina za pranje veša

Kapacitet: 8kg

Brzina centrifuge: 1.400rpm

Energetska klasa: A+++ (po klasifikaciji važećoj u momentu proizvodnje)

Broj programa: 16

Način punjenja: Frontalno

Boja: Siva

Materijal bubnja: Nerđajući čelik

Visina: 84cm

Širina: 60cm

Dubina: 59cm

Fleksibilno odlaganje starta (0h-24h)

Nivo buke: 51-74 dB(A)

Dodatne funkcije: Aqua Fusion tehnologija za uštedu, Aquawave bubanj, Automatski sistem za kontrolu vode, Indikator zaključanih vrata, Kontrola neravnomernog opterećenja, Redukcija centrifuge na 400 obr/min, Woolmark

Opis proizvoda: BEKO Veš mašina 8kg WTV 8734 XCM

Velika efikasnost, duža trajnost i manje buke.
Nemojte da brinete o računu za električnu energiju svaki put kada perete odeću. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ je zaslužan za uštedu energije, tiši rad i veću trajnost – i to sve na jednom mestu. Tako na najbolji način koristite svoju mašinu za pranje veša bez velikih računa za struju i briga.
Besprekorno čišćenje za 24 vrste fleka.
Više ne morate da koristite belo sirće, limunov sok i deterdžent za sudove. Njima je mesto u kuhinji, a za odeću sa flekama će se pobrinuti program StainExpert™ vaše mašine za pranje veša. Bilo da je u pitanju kafa, kečap, čokolada, šminka ili krv, StainExpert™ je specijalno dizajniran da eliminiše 24 različite vrste fleka, pa više nećete morati da tretirate fleke pre pranja odeće.
2kg čistog veša za 14 minuta.
Nije za svu odeću potrebno intenzivno pranje. Ponekad je dovoljno i kratko pranje. Super kratki program Xpress od 14 minuta omogućava pranje do 2 kg veša za samo 14 minuta. 2 kg možda ne deluje kao puno veša, ali to je čak 20 majica! To znači da ćete biti spremni za polazak za tili čas.
Specijalan program za vunenu odeću koja može da se pere u mašini.
Ručno pranje vunene odeće je davno prevaziđeno. Tu je sada program Woolmark® za negu odeće koji kontroliše okretanje bubnja za pažljivo pranje vunene odeće koja može da se pere u mašini. Više ne morate da brinete da li će se vaša dragocena odeća od vune skupiti ili oštetiti u mašini za pranje veša.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.