Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

BEPER Aparat za testenine P102SBA500

Idealna za pripremu testenine od durum pšeničnog brašna, bezglutenske testenine i testenine s jajima ili za izradu testenine u boji i povrća.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 23390 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 19902

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 3.70 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Beper

Brend: Beper

Karakteristike proizvoda: BEPER Aparat za testenine P102SBA500

Automatska mašina za testeninu

Umesite i pripremite testeninu željenog oblika u vremenu dok voda proključa

10 minuta za 320 g brašna

Uključuje 8 diskova za izradu: rezanci, veliki špageti, špageti, četvrtasti špageti, linguine, tagliatelle, maccheroni, napuljski fusilli

Kompaktan dizajn

Dimenzije: 25 x 24 x 16 cm

Materijal: višekomponentna plastika

Snaga: 200 W

Napon: 220-240V~ 50/60Hz

Opis proizvoda: BEPER Aparat za testenine P102SBA500

Idealna za pripremu testenine od durum pšeničnog brašna, bezglutenske testenine i testenine s jajima ili za izradu testenine u boji i povrća.

Uputstvo za upotrebu
Mašina za testeninu Beper P102SBA500 ima displej koji prikazuje trajanje procesa i četiri dugmeta koji odgovaraju za četiri funkcije rada - ON/OFF, Auto-Run, Extrude, Knead.
ON/OFF - uključivanje i isključivanje uređaja
Knead - bira ručni režim za mešanje brašna sa tečnim sastojcima. Funkcija se automatski završava
posle 4 minuta.
Extrude - bira režim ručnog ekstrudiranja testa. Ako posle automatske funkcije ostane malo testa u posudi, pritisnite ovo dugme da istisnete svu smešu. Vreme ekstruzije je 5 minuta. Tokom procesa, testo se neprekidno prevrće, ali ako se na displeju pojavi oznaka E1 posle ovih operacija, proverite da li je smeša previše suva i, ako je potrebno, očistite kalupe, dodajte vodu i ponovo pritisnite dugme za ekstrudiranje.
Sama reč ekstrudiranje u prehrambenoj industriji označava oblikovanje mekih materijala pomoću puža, koji potiskuje masu da teče kroz otvor ili kalup.
Auto-Run - bira režim automatskog mešanja i ekstruzije. Proces traje oko 10 minuta i na kraju će se pojaviti poruka END na displeju praćena zvučnim signalom.
Da biste pripremili testeninu, pažljivo pratite proporcije sastojaka prema tabeli u uputstvu za upotrebu.

Saveti za pripremu testenine
Jaja moraju biti dobro pomešana sa vodom pre nego što se ubace u mašinu.
Kuvano povrće se može iseckati i mešati direktno sa brašnom, dok se kod tvrdog povrća prvo treba ekstrahovati sok. Da biste nastavili da pravite testo, odmerite brašno odgovarajućom posudom za merenje i uklonite višak pomoću lopatica. Izmerite vodu koristeći mernu čašu, vodeći računa da držite mericu oslanjajući se na ravnu površinu.
Sipajte brašno u posudu i zatvorite je poklopcem dok ne čujete klik. Pritisnite dugme za uključivanje / isključivanje, a zatim dugme za automatsko pokretanje: smeša će početi da se meša. Dok su sečiva u radu, polako sipajte tečnost kroz odgovarajući otvor na poklopcu. Nakon desetak minuta ma[ina će automatski prestati da radi, signalizirajući kraj programa zvučnim signalom i porukom END na displeju.

Čišćenje
Da biste otvorili poklopac, povucite ručicu na prednjoj strani nagore.
Da biste rastavili proizvod, pratite korake u uputstvu o montaži obrnuto.
Uklonite ostatke testa iz posude i sečiva uz pomoć lopatice za čišćenje i operite delove u mašini za pranje sudova ili ručno sa deterdžentom za sudove.
Da biste lako očistili diskove, ostavite da se testo osuši ili stavite diskove na kratko u zamrzivač, a zatim očistite rupe vrhom špatule.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.