Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MARCATO Mašina za rezance i testeninu Atlas 150 crvena

Atlas 150 je najpopularnija mašina za pravljenje sveže domaće testenine. Sa Atlas 150 možete lako da pravite lazanje, fetučine, tagliolini, ali i oblike testenine. Mašina je u potpunosti napravljena od visokokvalitetnog hromiranog čelika, obrađena i sast

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mašine za testenine

Šifra Proizvoda: 103296

Poslednja cena bila je: 14286 din

Karakteristike proizvoda: MARCATO Mašina za rezance i testeninu Atlas 150 crvena

Mašina za rezance i testeninu Atlas 150

Dužina: 19 cm

Širina: 12.4 cm

Visina: 13 cm

Materijal: nerđajući čelik

Boja: crvena

Valjci: eloksirana aluminijska legura (štiti od korozije i habanja)

Za 3 oblika testenine:

Lasagne: 150 mm

Fettuccine: 6.5 mm

Tagliolini: 2 mm

Debljina testa: od 4.8 mm do 0.6 mm

Robusna i izdržljiva

Jednostavna za rukovanje

Napomena: Očistite nakon svake upotrebe četkom ili krpom. Nije pogodna za pranje u mašini za sudove. Pojedinačni delovi imaju modularnu strukturu. Jednostavno ih rastavite, pustite da se osuše, a zatim preostalo testo možete ukloniti četkom ili drvenim strugačem

Proizvedeno u Italiji


Opis proizvoda: MARCATO Mašina za rezance i testeninu Atlas 150 crvena

Najpopularnija mašina za pravljenje sveže domaće testenine
Marcato Atlas 150 mašina za testeninu je apsolutno najsvestranija ručna mašina za testeninu dostupna na tržištu danas, a takođe i najšire prodavana.
Sa Atlas 150 možete lako da pravite lazanje, fetučine, tagliolini, ali i oblike testenine. Mašina je u potpunosti napravljena od visokokvalitetnog hromiranog čelika, obrađena i sastavljena u Italiji. Najmanji detalji svakog dela su dizajnirani da poboljšaju njegovu eleganciju, obezbede trajnost proizvoda i olakšaju čišćenje i upotrebu. Ovaj Wellness dizajn ne oslobađa nikakve štetne teške metale ili hemikalije u testo. Opremljen je sa 10 pozicija koje se podešavaju regulacijom dugmeta tako da možete postići savršenu debljinu listova testenine.

Tri oblika testenine
Sa Atlas 150 možete napraviti lazanje (debljine od 0.5 mm do 4.8 mm), fetučini (6.5 mm) i tagliolini (2 cm). Atlas 150 garantuje uvek odličan rezultat: savršeno isečenu, konzistentnu testeninu pogodnu za bilo koju vrstu sosa.

Sa mašinom za testeninu Atlas 150 možete lako da napravite lazanje, fetučine, tagliolini i 12 drugih oblika testenina zahvaljujući širokom asortimanu dodataka.
Atlas 150 koristi isključivo valjke izrađene od eloksirane legure aluminijuma i češljeve i strugače od polimerne smole. Ovi materijali garantuju odsustvo čestica metalne prašine, štetnih po zdravlje.
Atlas 150 je stabilan i čvrst zahvaljujući lako pričvrsnoj stezaljci i gumenim nogama, smanjujući tako vreme rada i osiguravajući odlične rezultate od samog početka.
Valjci od eloksiranog aluminijuma imaju neprimetno hrapavu površinu. Testenina koja izlazi je poroznija i lakše se vezuje za korišćene začine.
Anatomski oblikovana ručka olakšava gnječenje, a dugme za podešavanje sa 10 jasnih položaja osigurava trenutni odabir debljine testenine.
Površine Atlas 150 mogu se lako očistiti krpom, a održavanje je pojednostavljeno prisustvom uklonjivih češljeva od polimerne smole. Atlas 150 nije pogodan za pranje u mašini za sudove!
Pored dodatne opreme za fettuccine i taglioline, na raspolaganju je 13 različitih dodataka za isto toliko različitih vrsta testenina.

Italijanski brend Marcato je svetski lider u proizvodnji mašina i pribora za proizvodnju sveže testenine, keksa, hleba i pice. Cilj kompanije je da vrati drevne ukuse i tradiciju zdrave hrane u svakodnevni život ljudi. Zahvaljujući velikom znanju i visokom stepenu kvaliteta, praktičnosti i dizajna, kao i korišćenju najboljih materijala, Marcato teži kontinuiranom usavršavanju svojih proizvoda. Svi Marcato proizvodi se proizvode u Italiji u fabrici Campodarsego (Padova). Sa više od 80 godina iskustva, visokim kvalitetom proizvoda i kontinuiranim tehnološkim inovacijama, proizvodi Marcato su nešto vrlo posebno i, pre svega, vrlo lako za upotrebu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.