Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MARCATO Mašina za testenine Ampia 150

Idealna za pripremu domaće testenine, Ampia 150 vam omogućava da pravite lazanje i testenine maksimalne širine od 150 mm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 5
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mašine za testenine

Šifra Proizvoda: 103793

Poslednja cena bila je: 10116 din

Karakteristike proizvoda: MARCATO Mašina za testenine Ampia 150

Marcato Ampia 150 mašina za testeninu

Za Lazanje, Fetučine i Tagliolini

Dužina: 18.5 cm

Širina: 20 cm

Visina: 14 cm

3 vrste testenine

10 nivoa debljne listova testa

Održavanje mašine je lakše zahvaljujući njenim uklonjivim češljevima od polimerne smole

Ostatke testa možete jednostavno očistiti četkom Mašina Ampia nije pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa

Mogućnost nadogradnje Marcato PastaDrive motora (kupuje se odvojeno)

Opis proizvoda: MARCATO Mašina za testenine Ampia 150

Idealna za pripremu domaće testenine, Ampia 150 vam omogućava da pravite lazanje i testenine maksimalne širine od 150 mm. Fettuccine je klasični oblik testenine u italijanskoj kuhinji, širine 6.5 mm, pogodan za mnoge vrste sosova. Tagliolini su široki 1.5 mm, pogodni za lagane soseve ili supe.

Marcato mašina za testeninu Ampia lako razvija i reže testo za pravljenje 3 tradicionalna italijanska oblika domaće italijanske testenine. Ništa nije ukusnije od sveže autentične domaće testenine i učenje kako da se napravi sveža testenina ne može biti lakše! Napravite lazanje, fetučini i tagliolini, sve ujednačene debljine za konzistentnu teksturu, vreme kuvanja i ukus. Točkić za podešavanje lako kontroliše debljinu testa i ravnomerno razvija testo. Testenina se ravnomernije kuva i upija više ukusnog sosa. Birajte između 10 različitih podešavanja debljine, od tankih listova testenine od 0.6 milimetara do 4.8 milimetra, da biste u hodu prilagodili debljinu testenine za svaki recept. Ampia mašina za testenine je opremljena za pričvršćivanje motora za testenine, koji se prodaje zasebno.

Proizvedena u Italiji od hromiranog čelika sa valjcima od eloksiranog aluminijuma. Kompaktna je i čvrsta, i brzo se čisti suvom četkom ili krpom nakon svake upotrebe. Pakovanje uključuje mašinu za testenine, rezač testenine, stegu za pričvršćivanje mašine za radnu ploču, ručicu i detaljno uputstvo za korišćenje sa receptima.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.