Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MARCATO Mašina za testenine MultiPast sa 6 valjaka

Set Multipast uključuje mašinu za testenine Atlas 150 (Lazagne, Fettuccine i Tagliolini) i tri dodatka (Ravioli, Spaghetti, Reginette) za ukupno 6 različitih oblika testenine. Mašina za testeninu Atlas 150 poseduje dugme za podešavanje u 10 pozicija, koje

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mašine za testenine

Šifra Proizvoda: 105054

Poslednja cena bila je: 25596 din

Karakteristike proizvoda: MARCATO Mašina za testenine MultiPast sa 6 valjaka

Marcato Multipast Mašina za testenine sa 6 valjaka

Za 6 različitih vrsta testenina

Materijal: nerđajući čelik

10 podesivih nivoa debljine testa: 0.5-4.8 cm

Moguće priključivanje Pastadrive motora - motor se ne isporučuje uz proizvod

Sadraj pakovanja: mašina Atlas 150 (za tri vrste testenine - listovi lazanje širine 150mm, fetučini - rezanca širine 6.5mm, tagliolini - rezanca širine 1.5 mm), 3 dodatka: za raviole (45x45mm), špagete (2mm)) i reginette (trake širine 12 mm sa cik-cak ivicama)

U pakovanju su 2 brošure sa fotografijama u boji i detaljnim uputstvom za upotrebu

Dužina: 32 cm

Širina: 22 cm

Visina: 18 cm

Opis proizvoda: MARCATO Mašina za testenine MultiPast sa 6 valjaka

Set Multipast uključuje mašinu za testenine Atlas 150 (Lazagne, Fettuccine i Tagliolini) i tri dodatka (Ravioli, Spaghetti, Reginette) za ukupno 6 različitih oblika testenine. Komplet je u potpunosti napravljen od hromiranog čelika vrhunskog kvaliteta. Valjci su napravljeni od anodizirane legure aluminijuma, što je karakteristika proizvoda Marcato, dok su češljevi i strugalice izrađeni od polimerne smole kako ne bi ispuštali štetne čestice na testenine i garantovali proizvod koji je 100% zdrav i originalan.
Mnogo drugih oblika testenine možete da napravite pomoću Multipast-a, zahvaljujući asortimanu dodataka Marcato za mašinu za testenine Atlas 150. Postoji 9 dodatnih dodataka za vaša jela kako biste stvorili ukusne kombinacije ukusa.

Multipast se može opremiti motorom Pastadrive (ne isporučuje se uz proizvod) koji će vam pomoći da pripremite domaću testeninu. Motor se kupuje odvojeno. Bajonetni priključak omogućava brzo i pojednostavljeno spajanje motora i omogućava upotrebu mašine na bilo kojoj ravnoj površini bez stezanja. Pastadrive motor ima ergonomski oblik koji olakšava prijanjanje, robustan je i čvrst, što garantuje savršenu stabilnost tokom upotrebe. Funkcionalan i praktičan dodatak koji održava degustaciju domaće hrane izvornom.
Napomena: Pastadrive motor se ne može koristiti sa dodacima: ravioli i reginette.

Zahvaljujući dodacima uključenim u Multipast, list testenine možete da napravite u šest širina: 150 mm listovi lazanje, 6.5 mm fetučini, 1.5 mm tagliolini, 2 mm špageti, 12 mm reginette i 45x45 mm raviole. Mašina za testeninu Atlas 150 poseduje dugme za podešavanje u 10 pozicija, koje vam omogućava da pripremite listove testenine različite debljine.

Ne Zaboravi na Dodatke za ovaj proizvod:
MARCATO Pastadrive motor za mašine

Cena: 14886 RSD Detaljnije

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.