MARCATO Mašina za testenine MultiPast sa 6 valjaka

23826 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

na stanju

Opis Proizvoda: MARCATO Mašina za testenine MultiPast sa 6 valjaka

Set Multipast uključuje mašinu za testenine Atlas 150 (Lazagne, Fettuccine i Tagliolini) i tri dodatka (Ravioli, Spaghetti, Reginette) za ukupno 6 različitih oblika testenine. Komplet je u potpunosti napravljen od hromiranog čelika vrhunskog kvaliteta. Valjci su napravljeni od anodizirane legure aluminijuma, što je karakteristika proizvoda Marcato, dok su češljevi i strugalice izrađeni od polimerne smole kako ne bi ispuštali štetne čestice na testenine i garantovali proizvod koji je 100% zdrav i originalan.
Mnogo drugih oblika testenine možete da napravite pomoću Multipast-a, zahvaljujući asortimanu dodataka Marcato za mašinu za testenine Atlas 150. Postoji 9 dodatnih dodataka za vaša jela kako biste stvorili ukusne kombinacije ukusa.

Multipast se može opremiti motorom Pastadrive (ne isporučuje se uz proizvod) koji će vam pomoći da pripremite domaću testeninu. Motor se kupuje odvojeno. Bajonetni priključak omogućava brzo i pojednostavljeno spajanje motora i omogućava upotrebu mašine na bilo kojoj ravnoj površini bez stezanja. Pastadrive motor ima ergonomski oblik koji olakšava prijanjanje, robustan je i čvrst, što garantuje savršenu stabilnost tokom upotrebe. Funkcionalan i praktičan dodatak koji održava degustaciju domaće hrane izvornom.
Napomena: Pastadrive motor se ne može koristiti sa dodacima: ravioli i reginette.

Zahvaljujući dodacima uključenim u Multipast, list testenine možete da napravite u šest širina: 150 mm listovi lazanje, 6.5 mm fetučini, 1.5 mm tagliolini, 2 mm špageti, 12 mm reginette i 45x45 mm raviole. Mašina za testeninu Atlas 150 poseduje dugme za podešavanje u 10 pozicija, koje vam omogućava da pripremite listove testenine različite debljine.

Karakteristike proizvoda: MARCATO Mašina za testenine MultiPast sa 6 valjaka
  • Marcato Multipast Mašina za testenine sa 6 valjaka
  • Za 6 različitih vrsta testenina
  • Materijal: nerđajući čelik
  • 10 podesivih nivoa debljine testa: 0.5-4.8 cm
  • Moguće priključivanje Pastadrive motora - motor se ne isporučuje uz proizvod
  • Sadraj pakovanja: mašina Atlas 150 (za tri vrste testenine - listovi lazanje širine 150mm, fetučini - rezanca širine 6.5mm, tagliolini - rezanca širine 1.5 mm), 3 dodatka: za raviole (45x45mm), špagete (2mm)) i reginette (trake širine 12 mm sa cik-cak ivicama)
  • U pakovanju su 2 brošure sa fotografijama u boji i detaljnim uputstvom za upotrebu
  • Dužina: 32 cm
  • Širina: 22 cm
  • Visina: 18 cm

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Posetioci koji su kupili ovaj proizod, kupili su i:
Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Mašine za testenine
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Kuća od stila doo Marcato Italija
Deklaracija proizvoda