Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MARCATO Mašina za testenine Pasta Set za 5 različitih vrsta testenina

Set za testenine uključuje mašinu za testenine Atlas 150 (Lazanje, Fetučine i Taglioline) i dva dodatna pribora (Ravioli, Spaghetti) za ukupno 5 različitih oblika testenine.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 89
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mašine za testenine

Šifra Proizvoda: 9

Poslednja cena bila je: 22626 din

Karakteristike proizvoda: MARCATO Mašina za testenine Pasta Set za 5 različitih vrsta testenina

Marcato Pasta Set mašina za testenine

Za 5 različitih vrsta testenina

Materijal: nerđajući čelik

10 podesivih nivoa debljine testa: 0.5-4.8 cm

Moguće priključivanje Pastadrive motora - motor se ne isporučuje uz proizvod

Sadraj pakovanja: mašina Atlas 150 (za tri vrste testenine - listovi lazanje širine 150mm, fetučini - rezanca širine 6.5mm, tagliolini - rezanca širine 1.5 mm), 2 dodatka: za raviole (45x45mm), špagete (2mm)

U pakovanju je nalazi brošura sa fotografijama u boji i detaljnim uputstvom za upotrebu

Dužina: 24 cm

Širina: 22 cm

Visina: 18 cm

Opis proizvoda: MARCATO Mašina za testenine Pasta Set za 5 različitih vrsta testenina

Idealna mašina za ljubitelje domaće testenine!

Set za testenine uključuje mašinu za testenine Atlas 150 (Lazanje, Fetučine i Taglioline) i dva dodatna pribora (Ravioli, Spaghetti) za ukupno 5 različitih oblika testenine. Komplet je u potpunosti napravljen od hromiranog čelika vrhunskog kvaliteta. Valjci su napravljeni od anodizirane legure aluminijuma, što je karakteristika proizvoda Marcato, dok su češljevi i strugalice izrađeni od polimerne smole kako ne bi ispuštali štetne čestice na testenine. Ovi materijali garantovuju proizvod koji je 100% zdrav i originalan.

Pasta Set se može opremiti motorom Pastadrive (ne isporučuje se uz proizvod) koji će vam pomoći da pripremite domaću testeninu. Motor se kupuje odvojeno. Bajonetni priključak omogućava brzo i pojednostavljeno spajanje motora i omogućava upotrebu mašine na bilo kojoj ravnoj površini bez stezanja. Pastadrive motor ima ergonomski oblik koji olakšava prijanjanje, robustan je i čvrst, što garantuje savršenu stabilnost tokom upotrebe. Funkcionalan i praktičan dodatak koji održava degustaciju domaće hrane izvornom.
Napomena: Pastadrive motor se ne može koristiti sa dodacima: ravioli i reginette.

Zahvaljujući dodacima uključenim u Pasta Set, list testenine možete da napravite u pet širina: 150 mm listovi lazanje, 6.5 mm fetučini, 1.5 mm tagliolini, 2 mm špageti i 45x45 mm raviole. Mašina za testeninu Atlas 150 poseduje dugme za podešavanje u 10 pozicija, koje vam omogućava da pripremite listove testenine različite debljine.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.