Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mašina za razvlačenje testa, fondana, šećerne paste i polimerne gline MARCATO Atlas 180 Roller Slide

Mašina od čvrstog hromiranog čelika sa premazom od eloksirane aluminijumske legure. Idealna mašina za pripremu pekarskih proizvoda, za razvlačenje testa, fondana, šećerne paste, pa čak i polimerne gline u širini od 180 mm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 4
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mašine za testenine

Šifra Proizvoda: 99896

Poslednja cena bila je: 9786 din

Karakteristike proizvoda: Mašina za razvlačenje testa, fondana, šećerne paste i polimerne gline MARCATO Atlas 180 Roller Slide

Marcato Atlas 180

Za pravljenje listova mekog i savitljivog testa, razvlačenje fondana, šećerne paste ili gline

Dužina: 23 cm

Širina: 13 cm

Visina: 15,5 cm

Materijal: nerđajući čelik

Dugme za podešavanje u 10 položaja omogućava vam da pripremite listove testenine različite debljine, pogodne za mnoge oblike testenina

Debljina testa podesiva od 0.5 do 4.8 mm

Napomena: Nije pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa

Opis proizvoda: Mašina za razvlačenje testa, fondana, šećerne paste i polimerne gline MARCATO Atlas 180 Roller Slide

Mašina od čvrstog hromiranog čelika sa premazom od eloksirane aluminijumske legure. Idealna mašina za pripremu pekarskih proizvoda, za razvlačenje testa, fondana, šećerne paste, pa čak i polimerne gline u širini od 180 mm.
Taster za podešavanje u 10 položaja, omogućava vam pripremu listova različitih debljina, pogodnih za razne namene. Atlas Roller možete koristiti za oblikovanje šećerne paste, za ukrašavanje torti i kolača.
Atlas Roller je stabilan i čvrst zahvaljujući stegi koja se lako pričvršćuje za radnu površinu i gumenim stopicama protiv klizanja, čime se smanjuje vreme rada i osiguravaju odlični rezultati od samog početka.
Da bi se olakšao i ubrzao rad, ova mašina je opremljena proključkom za povezivanje sa Pastadrive motorom. Povezivanjem sa motorom, ubrzavate i olakšavate proces proizvodnje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.