Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mašina za šivenje Brother FS40

Mašina za šivenje sa 40 bodova, idealna za šivenje garderobe, ulepšavanje doma i izradu različitih profesionalnih komada.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 56
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Šivaće Mašine

Šifra Proizvoda: 83558

Poslednja cena bila je: 39990 din

Karakteristike proizvoda: Mašina za šivenje Brother FS40

Brother

Mašina za šivenje

Model: FS40

40 bodova

Start / Stop taster

Podešavanje brzine šivenja

Horizontalni grajfer

Šivenje rupica različitih veličina

Podešavanje dužine i širine boda

Dugme za povratno šivenje

LED svetlo

Priložen pribor: osnovna (cikcak) stopica, stopica za overlok, stopica za vezenje, stopica za slepi bod, stopica za rupice, stopica za rajsferšlus, stopica z prišivanje dugmad, nož za paranje, dupla igla, nosač konca, četkica za čišćenje, rezervne špulne, šrafciger

Opis proizvoda: Mašina za šivenje Brother FS40

Brother FS40 je elektronska mašina za šivenje sa 40 bodova, idealna za šivenje garderobe, ulepšavanje doma i izradu različitih profesionalnih komada. Primerena je za napredne podvige u šivenju, kao i za početnike na području šivenja koji žele profesionalnu mašinu. Start / Stop taster i podešavanje brzine šivenja sa kliznim regulatorom omogućavaju upravljanje mašine samo sa rukama, bez pedale. Ima horizontalni grajfer (tiše šivenje, jednostavna zamena donjeg konca, pregled na količinu donjeg konca) i automatski motač konca. Pet automatskih rupica za dugme iz jednog koraka, vam omogućava šivenje rupica različitih veličina.

Podešavanje dužine i širine boda omogućavaju još jednostavniju upotrebu, a LED sijalice na mašini omogućavaju dugotrajni vek (nije potrebna zamena) i kvalitetno svetlo će vam omogućiti da lepo vidite prave boje materijala.

Dugme za povratno šivenje omogućava jednostavno pričvršćivanje vaših šavova, a sedam priloženih stopica vam omogućava lakše ostvarivanje kreacija koje ste zamislili.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.