Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Robot mikser sa posudom Adler AD4216

Ostvarite najbolje rezultate sa procesorom hrane AD4216 zahvaljujući njegovom planetarnom sistemu mešanja. Mešajte, umutite ili gnetite lako bez prskanja i birajte između 6 brzina za najbolje rezultate.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mikseri Za Testo Sa ili Bez Posude

Šifra Proizvoda: 105434

Poslednja cena bila je: 10990 din

Karakteristike proizvoda: Robot mikser sa posudom Adler AD4216

Samostojeći mikser sa posudom

Planetarni sistem mešanja

6 brzina

Velika posuda od nerđajućeg čelika zapremine 4 litra

Poklopac protiv prskanja

3 dodatka: kuka za mešenje testa, mutilica za mešanje, mutilica za mućenje jaja

Stabilne gumene stopice

Zaštita motora od preopterećenja

Snaga 500 W

Maksimalna snaga 1000 W

Napajanje: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Opis proizvoda: Robot mikser sa posudom Adler AD4216

Planetarni procesor hrane ADLER AD4216 je idealan proizvod za sve ljubitelje peciva. Aparat za hranu koji sam meša sve sastojke, ne morate da ga držite, a opremljen je delovima koji olakšavaju rad u svakoj fazi pripreme torte. Uklapa se u svaku kuhinju, a potrebno je da ga koristite samo jednom i biće stalni element opreme! Dajte sebi ili svojim najmilijima malo prostora!

Elegantna završna obrada
Multifunkcionalni robot je osnova rada u većini kuhinja. Kombinujući nekoliko funkcija i zauzimajući malo prostora, predstavlja alternativu u malim kuhinjama. Sam robot izgleda veoma elegantno, tako da mu ništa ne stoji na putu da stoji na kuhinjskom pultu. Dugme za nagib i birač brzine nalaze se na lako dostupnom mestu sa strane uređaja, što povećava udobnost pri radu. Slike iznad dugmadi sugerišu koje delove je bolje koristiti za šlag, jaja ili mešanje testa. Nagibna glava olakšava uklanjanje posude sa pripremljenim testom ili kremom. Stabilne usisne stopice sprečavaju da uređaj klizi preko kuhinjskog pulta. Poklopac protiv prskanja će zaštititi kuhinjski pult od prskanja, što je čest problem kod tradicionalnih miksera. Održavanje ovog proizvoda čistim takođe ne zahteva mnogo truda. Sav pribor se može prati u vodi sa tečnošću za pranje posuđa. Spoljni delovi i telo se mogu očistiti kuhinjskim peškirom ili mekom krpom.

Multifunkcionalnost i kvalitet
Planetarni pokret mešanja olakšava tačnu kombinaciju komponenti. Takođe vam omogućava da izvučete najbolje od sastojaka koje koristite. To je eliptično kretanje mešalica koje dopiru do svakog ugla posude i ravnomerno mešaju suve i vlažne sastojke. Mogućnost podešavanja šest brzina je način da odaberete pravu brzinu mešanja za količinu i vrstu sastojaka. Velika činija kapaciteta 4 litra, napravljena od nerđajućeg čelika, omogućava vam da pripremite tortu ili više peciva za porodična okupljanja i sastanke prijatelja. Tri dela: kuka za mešenje testa, metlica za mešanje i metlica za mućenje jaja omogućavaju vam da pripremite sve elemente kolača jednim uređajem!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.