-
Kategorije Proizvoda
Perfect Mini pekara PAPK1538
Snaga 600W ... veličina vekne 750-900 g, 12 digitalnih pograma ... odstranjiva posuda za hleb ...tajmer do 13h ...
Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mini pekare
Šifra Proizvoda: 4717
Poslednja cena bila je: 5550 din
Karakteristike:
Perfect Mini pekara PAPK1538
Kuhinjski aparat za automatsko pripremanje hleba
U uređaj se sipa brašno, voda, kvasac i ostale namirnice i on samostalno mesi, pravi testo, nadiže testo i peče hleb
Snaga 600 W
12 digitalnih programa za pripremanje različitih vrsta hleba
LCD ekran za izbor programa pečenja i kontrolu rada
13-to časovni timer - Podesite timer da hleb bude pečen oko 17h tako da kada se vratite sa posla vekna bude sveža
Mogućnost pravljenja vekni različitih veličina : 750 do 900 grama težina testa
Izbor pečenosti kore hleba: slabo pečen, srednje pečen, reš pečen
Prozor sa gornje strane za vizuelnu kontrolu postupka mešenja testa i pečenja hleba
Uputstvo na srpskom jeziku sa receptima za pripremanje hleba
Opis:
Perfect PAPK1538 je automatska mini pekara koja služi sa spremanje različitih vrsta hleba. Namenjena je za kućnu upotrebu i tokom jednog ciklusa predviđena je da ispeče veknu od najviše 900 gr hleba. Kompletan postupak spremanja hleba uređaj obavlja samostalno. Prema priloženim receptima u odgovarajuću posudu se stave potrebne količine namirnica (brašno, voda, kvasac, ...) i izabere vrsta hleba koji se želi.
Postupak pripremanja hleba se obavlja na sledeći način:
• Izvaditi posudu iz aparata i postaviti dodatak za mešenje testa
• Dodati namirnice u tačnoj razmeri prema receptu (kasnije možete samostalno eksperimentisati) i to prvo tečne (voda), zatim brašno, so, šećer i sl. i na kraju kvasac. Kvasac se dodaje tako što se prstom napravi rupica u brašnu i tu stavi kvasac. Vodite računa da kvasac ne dođe u dodir sa vodom.
• Vratite napunjenu posudu u aparat i zatvorite poklopac
• Preko ekrana izaberete koju vrstu hleba (program) spremate
• Izaberete da li želite reš pečen, srednje ili slabo pečen hleb
• Pritisnete Start i aparat počinje sa radom
Pomoću prozora na poklopcu možete pratiti kako mini pekara mesi testo, nadiže ga i peče. Kada aparat završi sa radom isključite ga, otvorite poklopac i prevrnute posudu kako bi vekna ispala. Vreo hleb ostavite oko 20 minuta da se ohladi kako se ne bi opekli.
Postupak pripremanja koji je zabavno gledati kroz prozor poklopca se obavlja u nekoliko faza:
- prvo mešenje 10 minuta
- nadizanje testa 20 minuta
- drugo mešenje 15 minuta
- nadizanje testa 20 minuta
- presovanje testa 30 sekundi
- finalno nadizanje testa 55 minuta
- pečenje 50 minuta
Navedene faze se odnose na program pripremanja klasičnog hleba.
Jedna od ključnih stvari kod pripremanja hleba je napraviti dobar odnos namirnica. Da bi odmah pravili hleb kakav želite držite se recepta iz uputstva za upotrebu. Kada malo bolje upoznate mini pekaru i njen rad, slobodno eksperimentišite i pravite hleb koji vam se najviše sviđa.
Uređaj poseduje i tajmer na kome možete podesiti kada želite da mini pekara započne pripremanje hleba. Možete ga podesiti da vam hleb bude gotov kada se vratite sa posla ili da vas za vikend probudi opojni miris hleba iz Vaše kuhinje.
Održavanje je krajnje jednostavno. Posudu u kojoj se hleb pekao izvadite i operete. To je sve!
Gornji tekst predstavlja uopšten opis uređaja i ne predstavlja detaljno uputstvo. Precizne instrukcije dobijate u uputstvu za upotrebu u kome se nalaze i recepti.
* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.
© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.