Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Električna mini rerna ECG ET20482 Stainless

Električni šporet poseduje precizno podešavanje temperature rerne od 100 do 230 °C, zapreminu 48 l, gril s okretanjem i duplo staklo.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mini šporeti

Šifra Proizvoda: 7834

Poslednja cena bila je: 11479 din

Karakteristike proizvoda: Električna mini rerna ECG ET20482 Stainless

Mini šporet ECG ET20482 Stainless

Precizno podešavanje temperature rerne od 100 do 230 °C

Regulator za podešavanje rerne s 4 režima rada

Samostalni točkić za regulaciju režima rada grila za roštilj

Ugrađeni ventilator koji podstiče strujanje vrućeg vazduha

Duplo staklo u vratima

Tajmer za vreme od 90 minuta sa funkcijom automatskog isključivanja i obaveštavanja

Odvojivi gril s okretanjem

Pribor: tepsija, rešetka, viljuška za gril, ručka za rukovanje grilom, ručka za rukovanje tepsijom

Gornje i donje grejanje

Materijal prednje ploče: neržajući čelik

Nominalni napon: 220–240 V~ 50–60 Hz

Buka: 45 dB (A)

Snaga rerne: 2000 W

Zapremina: 48 l

Širina: 580 mm

Visina: 360 mm

Dužina: 412 mm

Opis proizvoda: Električna mini rerna ECG ET20482 Stainless

Električni šporet poseduje precizno podešavanje temperature rerne od 100 do 230 °C, zapreminu 48 l, gril s okretanjem i duplo staklo.

Pečenje
Da bi pečenje bilo što bolje, preporučujemo vam da rernu 15 minuta pre pečenja unapred zagrejete na 230°C.
1. Rešetku postavite u donji ili srednji položaj.
2. Termostatom postavite željenu temperaturu.
3. Stavite namirnice na posudu za pečenje i gurnite je u pećnicu na postavljenu rešetku.
4. Prekidačem tajmera postavite željeno trajanje pripreme jela.
5. Regulator funkcije grejača postavite na položaj za donje zagrevanje.
6. U trenutku kad je jelo približno napola pripremljeno, možete ga okrenuti.
7. Kad proveravate ili vadite namirnice, obavezno koristite ručku kojom ćete lakše manipulisati rešetkom.

Korišćenje okretnog grila
Grilovanje mesa na ražnju je idealan način pripreme piletine i drugih vrsta mesa.
Postupak pripreme je sledeći:
1. Meso postavite na sredinu ražnja.
2. Vrh žice ražnja postavite u otvor s desne strane rerne.
3. Pravougaonu stranu žice ražnja postavite u nosač s leve strane rerne.
4. Nakon završetka pečenja, ražanj izvucite iz rerne pomoću ručke ražnja

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.