-
Kategorije Proizvoda
Električna mini rerna ECG ET20482 Stainless
Električni šporet poseduje precizno podešavanje temperature rerne od 100 do 230 °C, zapreminu 48 l, gril s okretanjem i duplo staklo.
Cena sa PDV: 11899 dinara
Na Stanju
Šifra Proizvoda: 7834
Vreme slanja: 1 - 2 radna dana
Isporuka: Teritorija Cele Srbije
Dostava: Kurirska služba
Masa za dostavu: 10.50 kg (cena dostave)
Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina
Proizvođač: ECG
Brend: ECG
Mini šporet ECG ET20482 Stainless
Precizno podešavanje temperature rerne od 100 do 230 °C
Regulator za podešavanje rerne s 4 režima rada
Samostalni točkić za regulaciju režima rada grila za roštilj
Ugrađeni ventilator koji podstiče strujanje vrućeg vazduha
Duplo staklo u vratima
Tajmer za vreme od 90 minuta sa funkcijom automatskog isključivanja i obaveštavanja
Odvojivi gril s okretanjem
Pribor: tepsija, rešetka, viljuška za gril, ručka za rukovanje grilom, ručka za rukovanje tepsijom
Gornje i donje grejanje
Materijal prednje ploče: neržajući čelik
Nominalni napon: 220–240 V~ 50–60 Hz
Buka: 45 dB (A)
Snaga rerne: 2000 W
Zapremina: 48 l
Širina: 580 mm
Visina: 360 mm
Dužina: 412 mm
Električni šporet poseduje precizno podešavanje temperature rerne od 100 do 230 °C, zapreminu 48 l, gril s okretanjem i duplo staklo.
Pečenje
Da bi pečenje bilo što bolje, preporučujemo vam da rernu 15 minuta pre pečenja unapred zagrejete na 230°C.
1. Rešetku postavite u donji ili srednji položaj.
2. Termostatom postavite željenu temperaturu.
3. Stavite namirnice na posudu za pečenje i gurnite je u pećnicu na postavljenu rešetku.
4. Prekidačem tajmera postavite željeno trajanje pripreme jela.
5. Regulator funkcije grejača postavite na položaj za donje zagrevanje.
6. U trenutku kad je jelo približno napola pripremljeno, možete ga okrenuti.
7. Kad proveravate ili vadite namirnice, obavezno koristite ručku kojom ćete lakše manipulisati rešetkom.
Korišćenje okretnog grila
Grilovanje mesa na ražnju je idealan način pripreme piletine i drugih vrsta mesa.
Postupak pripreme je sledeći:
1. Meso postavite na sredinu ražnja.
2. Vrh žice ražnja postavite u otvor s desne strane rerne.
3. Pravougaonu stranu žice ražnja postavite u nosač s leve strane rerne.
4. Nakon završetka pečenja, ražanj izvucite iz rerne pomoću ručke ražnja
* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.
© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.