Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MARCATO Stoni mlin za brašno Marga Mulino

Marga Mulino je jedina mašina sa kojom možete pripremiti žitne pahuljice i brašno od žitarica za nekoliko minuta. Može se koristiti za meko brašno od pšenice, kao i ovseno, ječmeno i raženo brašno, kao i za brašno od durum pšenice, kao što su spelta, kamu

Ocena Posetilaca Broj ocena: 4

Cena sa PDV: 20256 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 103684

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 2.70 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Marcato

Brend: Marcato

Karakteristike proizvoda: MARCATO Stoni mlin za brašno Marga Mulino

Mlin za brasno za kucnu upotrebu

Za brašno, pahuljice i slad za pivo

Dužina: 15 cm

Širina: 17 cm

Visina: 22 cm

Materijal: nerđajući čelik i eloksirani aluminijum

6 položaja za mlevenje

2 vrste završne obrade (pahuljice, brašno)

Pokretanje mlina: ručica (isporučuje se uz mlin)

Kompatibilan sa Marcato Pastadrive motorom

Opis proizvoda: MARCATO Stoni mlin za brašno Marga Mulino

Marga Mulino je jedina mašina sa kojom možete pripremiti žitne pahuljice i brašno od žitarica za nekoliko minuta. Može se koristiti za meko brašno od pšenice, kao i ovseno, ječmeno i raženo brašno, kao i za brašno od durum pšenice, kao što su spelta, kamut, pirinčano i heljdino brašno. Nemojte mleti uljane žitarice ili seme. Stoni mlin Marga Mulino koristi tri valjka koja se rotiraju različitim brzinama. Tri valjka se pokreću pomoću ručke koja se isporučuje u paketu. Razmak između valjaka, podešen regulacionim dugmetom, definiše vrstu obrade koja će se izvršiti: pozicija 6 za dobijanje brašna od žitarica i pozicije 1 do 4 za žitne pahuljice sa različitim završnim obradama, u zavisnosti od ličnog ukusa i željene vrste primene.

Savet: Marga Mulino mlin pogodan je za razne žitarice, uključujući pšenicu, raž, ječam i proso, uz malo pripreme. Ova zrna su obično suva i tvrda. Da biste ih omekšali, kratko ih držite pod tekućom vodom u cediljki. Zatim raširite zrna na krpu ili peškir da se osuše preko noći ili najmanje 3-4 sata. Ovo vreme će varirati u zavisnosti od zrna koje se koristi, ali malo eksperimentisanja će pomoći u optimizaciji procesa. Omekšano zrno će se lepo spljoštiti u ljuspice. Istovremeno, ovaj kontakt sa vodom pokreće enzimski proces koji olakšava vašem metabolizmu da preobratiti minerale iz zrna u organsku materiju.

Brašno
Da biste dobili brašno, preporučujemo višestepeno mlevenje, tako da zrna prođu kroz redosled do položaja 1, 3 i 5. Kada završite, okrenite regulaciono dugme u položaj 6, omogućavajući tako da tri valjka rade istovremeno. Prvi par valjaka lomi zrna, dok se prolaskom kroz treći valjak obrada rafiniše i proizvodi brašno. Za finije završne obrade, umesto toga, preporučuje se vraćanje na poziciju 6 nekoliko puta. Završno brašno prosejte kroz sito da biste uklonili mekinje.

Pahuljice
Da biste dobili pahuljice, možete koristiti pozicije 1, 2, 3 i 4 na mlinu. Kao rezultat, podešavanjem rastojanja pomoću regulacionog dugmeta, prvi par valjaka vam omogućava da dobijete različite završne obrade ljuspica. U ovom slučaju, treći valjak omogućava da ljuspice lakše izađu. Vrsta završne obrade zavisi od ličnog ukusa i od performansi odabranih žitarica.
Sveže pahuljice, pripremljene neposredno pre konzumiranja, u potpunosti čuvaju karakteristike zrna i garantuju potpuno očuvanje svih hranljivih svojstava.

Brašno bez glutena
Marga Mulino vam omogućava da prerađujete žitarice poput pirinča i heljde, koje su prirodno bez glutena. Možete stvoriti vlastiti miks mešavine brašna bez glutena, uz potpunu kontrolu sirovina.

Pastadrive
Pastadrive je motor za Marga Mulino i druge proizvode marke Marcato, koji olakšava mlevenje pšenice i žitarica. Bajonetni priključak omogućava brzo i pojednostavljeno spajanje motora i omogućava upotrebu mašine na bilo kojoj ravnoj površini bez stezanja. Pastadrive ima ergonomski oblik koji olakšava prijanjanje, robustan je i čvrst, što garantuje savršenu stabilnost tokom upotrebe. Funkcionalan i praktičan dodatak koji održava degustaciju domaće hrane izvornom. Pastadrive se ne može koristiti za mlevenje pirinča. Marcato Pastadrive motor je kompatibilan sa Marga Mulino mlinom. Motor se ne isporučuje uz mlin.

Ne Zaboravi na Dodatke za ovaj proizvod:
MARCATO Pastadrive motor za mašine

Cena: 14886 RSD Detaljnije

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.