Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Prestigio Maggiore Elegantni Automatski Pametni Otvarač Za Vino

Automatski otvarač flaša za vino koji može biti savršen poklon ali i neizostavni deo kućnih pomagala.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mlinovi i Otvarači

Šifra Proizvoda: 102357

Poslednja cena bila je: 4990 din

Karakteristike proizvoda: Prestigio Maggiore Elegantni Automatski Pametni Otvarač Za Vino

Prestigio Maggiore Elegantni Automatski Pametni Otvarač Za Vino

Automatski otvarač flaša za vino sa PRESTIGIO logoom

Kapacitet baterije: 480mAh

Otvara do 70 flaša bez dopunjavanja baterije

Sekač folije uključen u proizvod

Premijum dizajn

Dimenzije: 48 x 228 mm

Opis proizvoda: Prestigio Maggiore Elegantni Automatski Pametni Otvarač Za Vino

Maggiore otvarač flaša za vinu je dizajniran sa posebnim naglaskom na detalje pomoću koga možete otvoriti flašu vine bez velikog napora, čak i jednom rukom! Diazjn bez testera sačuvaće vas od kompleksnih manipulacija. Potrebno je samo da uspravite flašu, zakačite vadičep čvrsto i u treptaju oka bićete u mogućnosti da sipate omiljeno vino u čašu.

Automatski otvarač flaša za vino je pogodan za kućne zabave, korporativne događaje kao i za razna javna dešavanja. Jenda puna baterija je dovoljna za otvaranje do 70 flaša vina. Recimo da, u nekim zamišljenim normalnim uslovima, nedeljno otvarate do 3 flaše vina - jednim punjenjem obezbedićete sebi potpuno bezbrižno otvaranje flaša u narednih 6 meseci pomoću ovog neverovatnog proizvoda!

Kako se Maggiore otvarač vina, puni preko male bežične baze, on može raditi autonomno. Nema bespotrebnih žica, konktora ili slotova. LED indikator na kućištu vadičepa vas informiše o statusu baterije.

Zaboravite na razne alatke koje ste koristili za skidanje folije sa flaša. Sada imate specijalni nož koji služi upravo za to i samo za to. Nalazi se na gornjem delu električnog otvarača. Postavite ga na vrat flaše, rotirajte par puta i skinite foliju - tako je lako.

Svojim elegantnim dizajnom Maggiore će izgledati savršeno u svakoj atmosferi. Telo vadičepa je napravljeno od fino dekorisanog metala što ga čini idealnim poklonom i za profesionalne somalijere i za sve ljubitelje vina.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.