Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Woody Muzička igračka - Blok flauta 91832

Za prve korake u muziciranju i sve kreativne nastupe i koncerte koji će za vas organizovati, tu je klasična drvena blok flauta dužine 33cm!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 13
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Muzičke i kreativne igračke

Šifra Proizvoda: 93034

Poslednja cena bila je: 905 din

Karakteristike proizvoda: Woody Muzička igračka - Blok flauta 91832

Woody Muzička igračka - Blok flauta

Uzrast: 3+

Materijal: drvo

Dužina: 33cm

Boja: natur

Igračka kod dece podstiče razvoj umetničke inteligencije, komunikacije i samopouzdanja

Napomena: Igračka nije namenjena deci mlađoj od 3 godine.

Opis proizvoda: Woody Muzička igračka - Blok flauta 91832

Za prve korake u muziciranju i sve kreativne nastupe i koncerte koji će za vas organizovati, tu je klasična drvena blok flauta dužine 33cm!

Umetnička inteligencija: To je sposobnost da se nauče boje, oblici, da se crtaju linije, da se usvoje muzika i ritam, da se razume proporcija i perspektiva. Ovde spadaju igračke jarkih boja, knjige, pribor za crtanje, muzičke igračke, sorteri...
Veštine komuniciranja: To je sposobnost da se kvalitetno i prikladno ulazi u odnose sa drugim osobama. Dobre veštine komunikacije vode dete da izvrši zadatke za koje mu je potrebna pomoć druge dece ili odraslih i čine ga produktivnim članom tima. Ovde spadaju igračke koje zahtevaju igranje uloga, lutke, knjige, igračke sa poznatim likovima.
Samopouzdanje: Samopouzdanje je sveukupni osećaj sopstvenog postignuća i vrednosti deteta, koje dobija od važnih osoba iz svoje okoline. Kada dete uspe da reši zadatak koji mu postavlja igrača, oseća se dobro. To mu pomaže da učvrsti samopouzdanje i više ceni sebe. Ovde ubrajamo igračke koje postavljaju zadatak kao što su kocke, slagalice, konstruktivne igračke, igračke koje zahtevaju ponavljanje postupaka, sortere...

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.