Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Višenamenski ormarić sa tiplovima za kupatilo 08416

Lep i funkcionalan višenamenski ormarić za kupatilo 08416 izrađen je od kvalitetne ABS plastike i sa providnim vratima. Vrlo praktičan i prostran za sve sitnice koje se nalaze u kupatilu. Može se koristiti u kupatilu kao i u bilo kom prostoru gde je potre

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 3399 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 104264

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 2.90 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač:

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Višenamenski ormarić sa tiplovima za kupatilo 08416

Višenamenski ormarić sa tiplovima za kupatilo 08416

Ormarić je izrađen od visokokvalitetne ABS plastike.

Dvoja vrata izrađena od providne plastike sa hromiranim ručkama

Dimenzije ormarića su: širina 38,5cm, visina 32,5cm, dubina 17cm

Dve police podesive po visini

Montaža ormarića se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona

Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa međunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet proizvoda.

Opis proizvoda: Višenamenski ormarić sa tiplovima za kupatilo 08416

Lep i funkcionalan višenamenski ormarić za kupatilo 08416 izrađen je od kvalitetne ABS plastike i sa providnim vratima. Vrlo praktičan i prostran za sve sitnice koje se nalaze u kupatilu. Može se koristiti u kupatilu kao i u bilo kom prostoru gde je potreban prostor za odlaganje.
Montaža ormarića se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona. Ovi lepkovi se ne dobijaju uz aparat, već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja ormarića na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu ormarića, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini ormarića. U slučaju montaže ormarića pomoću tiplova i šrafova, ormarić se može koristiti odmah. Ormarić se montira po uputstvu koje se dobija uz aparat.
Ovaj ormarić ne zahteva specijalno održavanje. Ormarić spolja prebrisati vlažnom krpom. Ne koristiti abrazivna sredstva da ne bi došlo do oštećenja spoljnih površina.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.