Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za negu kože Silkn Revit REVE1PE3001 H4201

Aparat za dijamantski piling sa sistemom za uklanjanje mrtvih ćelija kože. Može da se koristi na čelu, obrazima, nosu, bradi, predelu oko očiju i usta, vratu i rukama

Ocena Posetilaca Broj ocena: 80
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 57645

Poslednja cena bila je: 7190 din

Karakteristike proizvoda: Aparat za negu kože Silkn Revit REVE1PE3001 H4201

Aparat za negu kože Silkn Revit

Ultra-moćni dijamantski piling baziran na mikrodermoabrazivnom sistemu

Radi na principu mikrodermobrazivnog pilinga i stimulacije pomoću vakuuma

Uklanja mrtve ćelije kože i podstiče proizvodnju novih, i stimuliše cirkulaciju krvi

Poboljšava teksturu i elastičnost kože

Zamagljuje staračke pege, nepravilnosti na koži i plitke ožiljke od akni

Omekšava fine linije

Za vitalnu kožu koja izgleda mlađe

Može se koristiti u predelu celog lica (čelo, obrazi, brada, oko očiju i nosa, vrat) i na rukama

Uz aparat se dobijaju 2 dijamantska nastavka za tretmane i 30 filtera

Pogodan za sve tipove kože

Opis proizvoda: Aparat za negu kože Silkn Revit REVE1PE3001 H4201

Obnovite svoju kožu sa magijom Silkn Revit Essential! Ovaj moćni mikrodermoabrazivni sistem učiniće vašu kožu blistavom i vitalnom u roku od nekoliko minuta. Ne samo da stimuliše proizvodnju novih ćelija kože i poboljšavaja teksturu i elastičnost kože, takođe smanjuje pojavu staračkih pega i finih linija. Otkrijte šta Silkn Revit Essential piling može da učini za vašu kožu!



Silkn ReVit Essential je novi i moćni mikrodermoabrazivni sistem koji obnavlja Vašu kožu. Mikrodermoabrazija se već nekoliko godina primenjuje na raznim institutima za negu kože, a sada, zahvaljujući Silkn ReVitt Essential, dostupan je i za kućnu upotrebu. Ovaj sistem koristi savete dijamantskog tretmana za piling kože. Uklanjaju se mrtve ćelije kože sa površinskog sloja kože (epiderma) i stimulišu stvaranje novih ćelija kože. U suštini, fukncioniše kao piling, uz nežno trljanje uklanja stari sloj kože. Mrtve ćelije kože usisava uređaj i one se sakupljaju u zamenljivom filteru. Kada promenite filter, videćete količinu mrtvih ćelija koje su prethodno nalazile na Vašoj koži.
Silkn ReVit Essential takođe koristi stimulaciju vakuumom. Ovo osigurava da se dublji slojevi kože izdignu i masiraju, čime se stimuliše cirkulacija krvi kroz kožu. Ovo rezultira revitalizovanim izgledom. Međutim, ogledalo daje krajnji dokaz o Vašoj tretiranoj koži: ravnoteža je obnovljena, nedostaci su smanjeni, ten je ujednačeniji, a Vaša koža je vidno glatkija i izgleda mlađe nego ranije.
Vaš Silkn ReVit Essential dolazi sa dodatnim zamenljivim filterima. Ubacite filter u uređaj i počnite sa Fine nastavkom ukoliko koristite ReVit Essential prvi put. Pritisnite on/off taster za nisku postavku vakuuma. Sledeće je da izaberete deo kože koji želite da tretirate i da počnete sa tretmanom.
Vaše čelo, obrazi i brada se mogu sa lakoćom tretirati sa Silkn ReVit Essential. Počnite od sredine područja koje ste odabrali i polako i nežno prevlačite uređaj prema rubovima lica, ka kosi. Koristite nežne pokrete za tretiranje vrata, idući od gore na dole. Područje oko očiju je vrlo delikatno i osteljivo, tako da je potrebno da uređaj pomerate vrlo polako i nežno preko ovog područja. Tretirajte deo oko obrva tako što ćete praviti kratke pokrete na gore, dok pažljivo izbegavate kapke. Nastavite do područja oko nosa, praveći pokrete na dole.
Uz uređaj se, kao standardni paket, dobijaju dva dijamantska nastavka: fini i grubi. Tretman uvek započnite koristeći prvo fini nastavak. Takođe, ovaj nastavak koristite i pri narednim tretmanima ukoliko želite blagi ili normalni piling. Grubi nastavak koristite ako je koži potreban intenzivniji piling. 30 filtera je uključeno u pakovanje.
Silkn ReVit essential je pogodoan za sve tipove kože. Preporučujemo da posle tretmana koristite kremu sa zaštitnim faktorom 30.

Silkn je holandski brend koji je prisutan dugi niz godina u celom svetu. Silkn je globalni lider u proizvodnji profesionalne opreme za negu lica i tela, a koja je u ovom slučaju prilagođena uslovima kuće i doma. Odličan i inovativan dizajn, udobno i jednostavno korišćenje su prednosti koje Silkn nudi svojim korisnicima,a što naravno prate i odlični rezultati koje ovaj brend beleži kod kupaca. Silkn je najpre bio proizvodjač za neke druge brendove (Babyliss, Rowenta, Braun), a onda je formirao i sopstveni brend. Svi aparati dolaze u luksuznim pakovanjima i to ono što ovaj proizvod čini jedinistvenim i prepoznatljivim.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.