Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Dr. Viton Australijska maska za lice roze glina 120 ml

Australian Pink Clay Mask je idealna detoksikaciona maska koja uklanja nečistoće sa površine, ali i iz dubljih slojeva kože, vraćajući joj prirodni sjaj.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 101659

Poslednja cena bila je: 1199 din

Karakteristike proizvoda: Dr. Viton Australijska maska za lice roze glina 120 ml

Dr. Viton Australijska maska za lice roze glina 120 ml

Australian Pink Clay Mask sadrži pažljivo odabrane sastojke i pogodna je za sve tipove kože, čak i za osetljivu i suvu kožu, pomažući da se ukloni crvenilo i ujednači ten.

Ružičasta glina sadržana je najbolja od svih glina za lice, jer je nežna, a opet deluje uklanjanjem viška masnoće sa kože, ali ne uklanja prirodnu vlagu, već pomaže da se dehidrirana koža vrati u prvobitno i zdravo stanje.

Kombinacija ružičaste gline sa ekstraktima cvetova hibiskusa, veštičjeg lešnika, lista ruzmarina, morskih algi, zelenog čaja dopunjenih sterolima nara, aloe verom, kokosovim uljem i vitaminima A i E ima piling efekat na lice i duboko prodire i čisti toksine sa kože. Na taj način se apsorbuju sve ostale hranljive materije koje koži vraćaju vitalnost, štite je od stresnih faktora iz okoline i pomažu u obnavljanju ćelija.

Uravnotežena kombinacija ružine gline i ostalih sastojaka ima brz i dokazan efekat u smanjenju crvenila i iritacije izazvane aknama ili drugim kožnim problemima, posebno kuperozom i rozacejom.

Opis proizvoda: Dr. Viton Australijska maska za lice roze glina 120 ml

Australian Pink Clay Mask je idealna detoksikaciona maska koja uklanja nečistoće sa površine, ali i iz dubljih slojeva kože, vraćajući joj prirodni sjaj.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.