Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Dr. Viton Noir Crna maska za lice

Crna maska za odstranjuje mitisere i sve vidove nečistoća, čisti i smanjuje pore, a istovremeno detoksifikuje kožu i neutrališe toksine.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 58
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 69778

Poslednja cena bila je: 799 din

Karakteristike proizvoda: Dr. Viton Noir Crna maska za lice

Dr. Viton Noir

Crna maska za lice

Uklanja mitisere

Rešava probleme sa aknama

Uklanja loš sjaj kože

Dubinski hidrira tvoju kožu

Vraća svežinu tvom licu

Vrši najbolji dubinski piling

Budite posebno oprezni:

- Ne nanosite masku na obrve

- Izbegavajte oči i područje oko usana

- Budite pažljivi prilikom uklanjanja maske

50ml

Opis proizvoda: Dr. Viton Noir Crna maska za lice

Predstavljamo vam moćnu formulu Dr. Viton - NOIR sastavljenu od aktivnog uglja, Aloe vere, Vitamina E, Alfa-hidroksi kiseline, Američke leske, Humične kiseline, Lecitina i Trietanolamina.
Aktivni ugalj je nezamenljiv elemenat u nezi kože jer odstranjuje mitisere i sve vidove nečistoća, čisti i smanjuje pore, a istovremeno detoksifikuje kožu i neutrališe toksine u istom trenutku kada se maska suši na vašem licu. U trenutku detoksifikacije vašeg lica, ekstrakt Aloe vera pobrinuće se za kompletnu hidrataciju Vaše kože, čineći je mekom i elastičnom čime dobijate zdravu kožu prirodnog i zdravog sjaja. Aloe vera ima i snažno antibakterijsko dejstvo i igra veliku ulogu u borbi protiv bubuljica. Ova biljka ublažava iritacije kože i uništava bakterije koje mogu da izazovu upalu kože.
Bore mogu da budu problem gotovo kod svake žene.
Aloe vera obiluje vitaminom C i E što doprinosi elastičnosti kože, a u isto vreme je i zateže što smanjuje vidljivost bora.
Vitamin E koji čini deo sastava Dr. Viton NOIR moćan je antioksidans koji održava mladost i lepotu vaše kože. Vitamin E kao moćan antioksidant blokira slobodne radikale koji nas prevremeno stare.
Alfa – hidroksi kiselina poboljšava cirkulaciju što doprinosi zdravom i mladalačkom izgledu dajući pritom i besprekoran piling efekat na koži, sprečavajući pojavu mitisera, akni i bora.
Američka leska je biljka poreklom iz Severne Amerike i delova Azije, koja se koristi vekovima zbog njenog umirujućeg dejstva koje ima na kožu, kao i zbog snažnog antioksidativnog i antibakterijskog svojstva na koži.
Lecitin je emolijent, što znači nešto najbolje što će kožu učiniti mekom i nežnom. Ima neverovatnu revitalizirajuću moć za sve tipove problematične kože, zrele, suve i oštećene kože.
Humična kiselina i Trietanolaminat imaju važnu ulogu u ovoj moćnoj maski, zahvaljujući antioksidativnoj ulozi i snazi za neutralisanje PH vrednosti, a poboljšava i homogenizaciju bogatog sastava Dr. Viton NOIR.
Probajte crnu masku NOIR još danas – ali nemojte da pogrešite! Evo nekoliko stvari koje morate ispoštovati prilikom korišćenja. Operite lice blagim sapunom i dobro ga osušite mekim peškirom (pre nanošenja maske lice treba da bude potpuno suvo). Operite lice isključivo mlakom vodom pre nanošenja maske. Nanesite dobar sloj podjednako na celo lice, ili na problematične delove, posebno po ivicama. Budite nežni tokom nanošenja i nakon potpunog sušenja maske počnite nežno da uklanjate deo po deo.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.