Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Krauterol ulje od 110 trava 100 ml

Prirodno ulje na bazi 110 lekovitih biljki, nemačke proizvodnje

Ocena Posetilaca Broj ocena: 78
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 75795

Poslednja cena bila je: 990 din

Karakteristike proizvoda: Krauterol ulje od 110 trava 100 ml

Krauterol ulje od 110 trava 100 ml

Sadrži ekstrakte 110 lekovitih biljaka

Za osveženje i otklanjanje neprijatnog znojenja prsa, vrata, grla, potiljka, ruku, nogu i tabana

Za masažu pre i nakon sportskih aktivnosti i kod bolnih i umornih mišića

Za negu stopala i tabana

Poput parfema je jer prijatno miriše

Ulje Kräuteröl 110 je potpuno prirodni proizvod, napravljen po tradicionalnoj recepturi na bazi korena, plodova, cvetova od 110 biljnih vrsta.

Ima široku primenu i poznato je po svom lekovitom delovanju. Kao terapeutsko ulje može se koristiti za smanjenje bolova kod glavobolja, upla mišića ruku i nogu, bolova u šakama i stopalima. Utrljava se u kožu, masira i dozira u kapima, pa svojim efikasnim delovanjem može pomoći u raznim situacijama i olakšati tegobe.

Ulje Kräuteröl 110 preporučuje se za negu i masažu celog tela, pre ili posle teških fizičkih aktivnosti, posle napornog i stresnog dana. Zbog veoma lepog i osvežavajuće prijatnog mirisa, može se dodati kupki pre kupanja.

Preporučuje se sportistima pre i posle napornih treninga i vežbanja, kao ulje za masažu, ublažiće simptome umora, iscrpljenosti, a nakon tuširanja osvežava, smiruje i sprečava neprijatne mirise znoja. Ulje Krauterol 110 može se koristiti i za ispiranje usne duplje, protiv zadaha i kao dezinfekciono sredstvo usta.

Opis proizvoda: Krauterol ulje od 110 trava 100 ml

Uveče pre spavanja ili ujutro kad ustanete utrljajte 2 do 4 kapi u kožu na mesto gde se znojite. Kod pojave umora i iscrpljenosti utrljajte 2 do 4 kapi na čelo, slepoočnice, kožu na glavi i potiljak.
Kao parfem: Utrljajte 1 - 3 kapi iza ušnih školjki, na zglob, vrat ili druge odgovarajuće delove tijela.
Za sportske aktivnosti: Pre kretanja odnosno pešačenja i planinarenja izmasirajte ruke, bedra, potkolenice i stopala sa nekoliko kapi Kräuteröl 110 ulja i to ponovite nakon aktivnosti.
Za masažu: Kräuteröl 110 pomešajte sa nekim drugim biljnim uljem ili neutralnim uljem za negu nakon kupanja ili tuširanja, nakon sportske aktivnosti možete izmasirati bolne delove tela.
Za negu stopala: Ako vas bole tabani, osećate probadanje u njima ili su vam noge teške, nakon dugog pešačenja nanesite ulje u kapima na stopala i razmažite. Stopala će biti sveža i bez neugodnog mirisa.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.