Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Krema od alpskih trava za vene – Alpenkrauter 200ml

Biljni sastojci Alpskog balzama pomažu kod otklanjanja bola, otoka, grčeva, težine i umora nogu, napetosti u mišićima nastalih usled dugotrajnog sedenja, stajanja ili slabe cirkulacije.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 63

Cena sa PDV: 1290 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 75794

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.30 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: LLoyd GmbH, Nemačka

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Krema od alpskih trava za vene – Alpenkrauter 200ml

Krema od alpskih trava za vene – Alpenkrauter 200ml

Proširene vene

Zapaljenje površinskih vena

Bolne, otečene i teške noge

Grčevi u nogama

Ispucali kapilari i modrice

Oslabljena venska cirkulacija

Napetost i težina u nogama

Alpski balzam za vene - Alpenkräuter Balsam je prirodni melem namenjen kod proširenih vena, ispucalih kapilara, bolnih, otečenih i teških nogu, poboljšanju oslabljene venske cirkulacije, ublažavanju i otklanjanju bolova u nogama i stopalima. Ovaj balzam je crvenkaste boje i karakterističan je po veoma prijatnom svežem mirisu.

Napravljen je po tradicionalnoj recepturi, sačinjen od brojnih lekovitih biljki kao što su: menta, ulje sibirske jele, ekstrakt divljeg kestena, mentol, ekstrakt lišća vinove loze, ekstrakt gaveza i dr. Jedinstven sastav sa alpskim lekovitim biljem i esencijalnim uljima brzo i efikasno deluje.

Opis proizvoda: Krema od alpskih trava za vene – Alpenkrauter 200ml

Ukoliko imate problem sa lošom venskom cirkulacijom, proširenim venama, bolove i grčeve u nogama, ispucale kapilare, utrljajte Alpski balzam na simptomatična mesta. S obzirom na efikasno delovanje, ubrzo ćete primetiti značajnu promenu. Zahvaljujući prisustvu mentola i dejstvu hlađenja Alpski balzam pruža trenutno olakšanje i osećaj lakoće. Biljni sastojci Alpskog balzama pomažu kod otklanjanja bola, otoka, grčeva, težine i umora nogu, napetosti u mišićima nastalih usled dugotrajnog sedenja, stajanja ili slabe cirkulacije. Deluje protivupalno, jača zidove venskih krvnih sudova, smanjuje osetljivost i propustljivost kapilara, sprečava nastanak otoka, ubrzava vensku cirkulaciju, pojačava prokrvljenost i smanjuje crvenilo kod upaljenih vena. Aktivne biljne supstance jačaju mikrocirkulaciju, tonus zidova vena, utiču na smanjenje propustljivosti kapilara, smanjuju osećaj bola, otoka, temperaturu i crvenilo kod zapaljenja površinskih vena. Sadrži sastojke za koje je dokazano da pozitivno deluju na umorne i otečene noge. Blagotvorno deluje na stabilizaciju zidova venskih krvnih sudova i samim tim smanjuje otoke i bolove. Umanjuje upalne procese, ojačava otpor venskih kapilara i umanjuje njihovu propustljivost, te vas oslobađa osećaja težine, grčeva i bola u nogama. Upotrebom Alpskog balzama koža ne ostaje masna, a prirodni sastojci se odmah upijaju u kožu, potkožno tkivo, vene i kapilare, tako da je efekat gotovo trenutan. Svakodnevnom primenom rešavaju se problemi venske cirkulacije, proširenih vena, ispucalih kapilara i modrica. Način upotrebe: Balzam naneti u tankom sloju više puta dnevno i lagano utrljati u kožu.
Napomene: Alpski balzam je namenjen samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati kontakt sa očima i sluzokožom. Ne nanositi na oštećenu kožu, otvorene ili inficirane rane. Ne upotrebljavati ispod zavoja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.