Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mr. Black Piling za telo na bazi kafe Coffee Body Scrub

Piling za telo na bazi kafe, posebno formulisan da ciljano deluje na celulit, strije, akne i ekceme, sa kofeinom od najboljih zrna Arabike.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 67
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 54112

Poslednja cena bila je: 999 din

Karakteristike proizvoda: Mr. Black Piling za telo na bazi kafe Coffee Body Scrub

Mr. Black Coffee Body Scrub

Piling za telo na bazi kafe

hidrira kožu, vraća joj sjaj i elastičnost

čisti i sprečava pojavu akni

smanjuje celulit i čini kožu glatkom

uklanjanja toksine i dodatno stimuliše cirkulaciju

poboljšava izgled kože posle samo nekoliko tretmana

smanjuje celulit i usporava proces starenja kože

štiti kožu od oštećenja izazvanih spoljašnjim faktorima

umiruje čula i opušta kožu

napravljen od najfinije Robusta kafe, bademovog ulja, demedra šećera, morske soli, pomorandžinog ulja i ostalih samo prirodnih sastojaka

Upozorenja na alergije: Ukoliko ste alergični na neki od navedenih prorodnih sastojaka ili nakon upotrebe primetite crvenilo i svrab na koži, posavetujte se sa lekarom.

Količina: 200g (do 20 korišćenja)

Opis proizvoda: Mr. Black Piling za telo na bazi kafe Coffee Body Scrub

Kofein je aktivan u smanjenju celulita jer poseduje specifičan enzim koji topi masti unutar naših ćelija. Hrani i omekšava kožu, sprečava gubitak vlage i smanjuje sušenje kože koje izaziva svrab i crvenilo .

Piling za telo Mr.Black Orginal je posebno formulisan da ciljano deluje na celulit, strije, akne i ekceme, sa kofeinom od najboljih zrna Arabike (Robuste) sa mešavinom ulja i soli koje održavaju visok nivo hidratacije i regenerišu kožu.

Savršena kombinacija pržene i mlevene kafe Robusta, ulja, šećera i soli, dubinski čisti mrtve ćelije kože, regeneriše zdrave ćelije, štiti preterano izloženu kožu suncu od oštećenja, zadržava njenu vitalnost i mekoću.

Revitalizuje kožu 100% prirodnom formulom, jedinstvenim spojem napravljenim od organskih sastojaka i najfinije kafe Robusta, koji čiste i obnavljaju kožu.

Upotreba: Na mokru i čistu kožu naneti Mr. Black piling i kružnim pokretima utrljati sa fokusom na problematične regije. Nakon 5 – 10 minuta isprati bez upotrebe gelova i šampona.
Pakovanje je namenjeno za upotrebu do 20 korišćenja. Optimalna svežina proizvoda je do 6 meseci nakon otvaranja pakovanja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.