Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Oprema za saune - Grančice javora 3402272

Grančice hrasta za upotrebu u sauni. Sadrže supstance koje potpomažu tamnjenje, smanjuju zapaljenja i imaju antiseptična dejstva. Rekvizit koji utiče na jedinstveni ugođaj u svakoj sauni.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 56
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Oprema za saune

Šifra Proizvoda: 75276

Poslednja cena bila je: 1999 din

Karakteristike proizvoda: Oprema za saune - Grančice javora 3402272

Oprema za saune

Grančice javora

Pogodne za one koji vole više temperature u saunama

Pogodne za ljude koji imaju problema sa kožom

Opis proizvoda: Oprema za saune - Grančice javora 3402272

Grančice javora jako lako zagreju ljudsko telo. Preporučuju se za ljude koji imaju problem sa kožom. Grančice javora sadrže supstance koje potpomažu tamnjenje, smanjuju zapaljenja i imaju antiseptična dejstva. Kada se opustite u sauni, vaša koža će postati elastična i tamnija. Udisanje arome javora deluje smirujuće, smanjuje stres i podiže samopouzdanje.

Grančice služe kao neka vrsta masaže i za čišćenje kože. Njihovi udarci otvaraju pore, što omogućava da se znoj, sa sve otrovnim materijama, lakše izluči iz organizma. Takođe, ekstrakt koji izlazi iz grančica koži daje poseban, prijatan miris.

Grančice treba pre ulaska u saunu potopiti u toplu vodu, da se raspare. Ovim grančicama ne treba odmah lupkati, već ih najpre treba pokretati kao lepezu, jedva dodirujući telo. Najpre treba grančicom preći noge, zadnji deo tela, pa leđa, ruke od glave do pete i natrag. Tek posle toga se lagano izlupkajte grančicama.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.