Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Adler ovlaživač vazduha AD7957

Uređaj obezbeđuje optimalnu vlažnost vazduha koja olakšava tegobe kod kašlja, iritacije sinusa i drugih efekata izazvanih suvim vazduhom.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 42
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ovlaživači i Odvlaživači Vazduha

Šifra Proizvoda: 85583

Poslednja cena bila je: 5999 din

Karakteristike proizvoda: Adler ovlaživač vazduha AD7957

Adler

Ovlaživač vazduha

Model: AD7957

Zapremina: 2.2 litra

Snaga: 25W

LCD displej

Podesivi nivo ovlaživanja

Pokazatelj nivoa vode

Funkcija merenja vlažnosti vazduha

Isparavanje: do 280 ml/h

Veme rada sa punim rezervoarom: do 8h

Snaga: 25W

Dimenzije pakovanja: 18 x 12 x 12cm

Opis proizvoda: Adler ovlaživač vazduha AD7957

Suv vazduh povećava osetljivost organizma na bolesti i infekcije respiratornog trakta i dovodi do umora i pada koncentracije, naročito zimi. Zdrav vazduh treba da ima relativnu vlažnost od 40 do 60 %. Ovlaživač vazduha pretvara vodu u finu maglu koja povećava nivo vlažnosti u vazduhu. To dovodi do poboljšanja kvaliteta vazduha i sprečava isušivanje sluzokože disajnih organa i kože.
Mnogobrojne studije su pokazale da ljudski organizam najbolje funkcioniše kada je vlažnost vazduha u prostoriji 40 - 60%. Međutim sve je češća pojava da boravimo u prostorijama ispunjenim suvim vazduhom sa mnogo manjim procentom vlažnosti nego što nam je neophodna. Upotreba ovog uređaja omogućava Vam uživanje i prijatan boravak u prostorijama po Vašem izboru uz konstatan procenat vlažnog vazduha. Uređaj obezbeđuje vlažnost koja olakšava tegobe kod kašlja, iritacije sinusa i drugih efekata izazvanih suvim vazduhom. Odlikuje se modernim dizajnom i zbog svoje veličine izuzetno je kompaktan i prenosiv.
Možete ga poneti sa sobom na poslovni put, jer staje u putnu torbu ili ga po želji prenositi iz jedne u drugu prostoriju u Vašem domu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.