Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

AMAZFIT GTS 2 crni pametni sat sa AMOLED ekranom

Pametni sat Amazfit GTS2 se može povezati i sa Android i iOS telefonima. Pruža izuzetne informacije o zdravstvenom stanju korisnika.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pametni Satovi

Šifra Proizvoda: 104596

Poslednja cena bila je: 12990 din

Karakteristike proizvoda: AMAZFIT GTS 2 crni pametni sat sa AMOLED ekranom

AMAZFIT GTS 2 crni pametni sat sa AMOLED ekranom

AMOLED ekran

Veličina ekrana: 1.65 inča

Rezolucija: 348 x 442

341 piksel po inču

Kaljeno staklo sa premazom protiv otisaka prstiju

Boja: ponoćno crna

Dimenzije: 42.8 x 35.6 x 9.7 mm (bez baze senzora)

Masa: 24.7 grama

Kućište napravljeno od legure aluminijuma

1 dugme

Vodootporan na dubini do 50 metara

Može se koristiti prilikom tuširanja hladnom ili mlakom vodom, plivanja, ronjenja do 50 metara

Nije pogodan za korišćenje u sauni ili prilikom tuširanja vrućom vodom jer vodena para smanjuje stepen vodootpornosti

Kapacitet baterije: 246 mAh

Magnetni punjač

Vreme punjenja: oko 2 h

Trajanje baterije: od 3 do 6 dana u zavisnosti od načina korišćenja

Merenje saturacije kiseonika u krvi

Celodnevno praćenje srčanog ritma

Podaci o ličnim aktivnostima: PAI (Personal activity intelligence) količnik prikazuje rezultat kompleksog algoritma koji za ulazne komponente uzima srčani rad, količinu vežbanja, kvalitet sna i ostale zdravstvene informacije

Praćenje kvaliteta sna

Merenje nivoa stresa

Senzor vazdušnog pritiska

Senzor ubrzanja

Žiroskop

Geomagnetski senzor

Senzor ambijentalnog osvetljenja

Povezivanje: Bluetooth 5.0, WLAN 2.4GHz

GPS + GLONASS

Silikonska narukvica

Širina narukvice: 20 mm

Podrška za zvučnik i mikrofon

Podržani uređaji: Android 5.0 ili iOS 10.0 i noviji

Aplikacija: Zepp App

Opis proizvoda: AMAZFIT GTS 2 crni pametni sat sa AMOLED ekranom

Staklo od ivice do ivice.
Tanak i uglađen. Izuzetno izrađeno zakrivljeno staklo svetluca kao komad kristalnog žada, stvarajući jako integrisano vizuelno iskustvo. Prelepe i dinamične krivine tela od legure aluminijuma pružaju udobno i lagano iskustvo za nošenje. Sat takođe uključuje dijamanti karbonski (oDLC) premaz koji obezbeđuje da ekran bude otporniji na grebanje i habanje i značajno poboljšava kvalitet i životni vek stakla.

Boja i jasnoća.
Izvan razumljivog! Amazfit GTS 2 ima AMOLED ekran koji je rival najboljim ekranima na svetu. Gustina piksela od 341 ppi čini ekran jasnim, izuzetnim i realnim, sa živim bojama koje osiguravaju glatku čitljivost.

Personalizovani brojčanici.
Nosite svoju lepotu na zglobu. Birajte iz širokog spektra tema satova kako biste uvek bili u stilu. Većina brojčanika ima prilagođeni Always-on Display, tako da možete da vidite interfejs koji vam se sviđa kad god i gde god.

Sveobuhvatna zdravstvena zaštita.
Amazfit GTS 2 je opremljen najnovijim BioTracker™ 2 PPG visoko preciznim biološkim optičkim senzorom za praćenje. Zahvaljujući snažnom senzorskom motoru, on zaista ostvaruje sveobuhvatnu zaštitu zdravlja.

Merenje zasićenosti krvi kiseonikom. Vaš lični zdravstveni čuvar.
SPO2 je glavni pokazatelj ljudskog zdravlja. Zato potpuno nadograđeni Amazfit GTS 2 uvodi funkciju merenja SPO2. Kada se bavite stalnim mentalnim radom, trčite maraton ili radite intenzivne vežbe na otvorenom, možete da testirate nivo SPO2 u trenutku kada počnete da se ne osećate dobro, bolje razumete svoje fizičko stanje i držite svoje zdravlje pod kontrolom.

Celodnevno praćenje otkucaja srca. Upozorenja o abnormalnosti za dodatnu bezbednost.
Amazfit GTS 2 karakteriše precizno 24-časovno praćenje otkucaja srca, pokriva zone otkucaja srca i daje upozorenja kada je vaš puls u mirovanju abnormalno povišen.

PAI sistem zdravstvene procene. Jedan rezultat za razumevanje vašeg fizičkog stanja.
PAI vrednost se izračunava obradom podataka o vašem pulsu, vremenu vežbanja i drugim složenim zdravstvenim informacijama pomoću algoritma. Ova vrednost obezbeđuje prilagođenu procenu zdravlja za svakog korisnika na osnovu njihovih specifičnih zdravstvenih podataka, nudeći svima jedinstveno iskustvo.

Praćenje kvaliteta spavanja za optimalne performanse. Analizirajte faze spavanja i spavanja.
Dobar san je glavni prioritet u savremenom svetu. Stoga, Amazfit GTS 2 podržava dubinsko praćenje sna, koje može preciznije odrediti fazu spavanja (lagani san, dubok san, REM periodi), pratiti stanje disanja u snu i pružiti kvalitetnu analizu i predloge za poboljšanje na osnovu noć sna. Sat takođe prepoznaje dnevne dremke kako bi zabeležio potpunije informacije o spavanju.

Izmerite svoje nivoe stresa. Smirite se kada se osećate preopterećeno.
Stres je osnovni uzrok mnogih zdravstvenih problema. Sa GTS 2, možete da proverite gde je vaš lični nivo stresa - od opuštenog, normalnog, srednjeg ili visokog - kad god se osećate pod pritiskom tokom dana, tako da znate kada da se opustite i smanjite.

Čuvanje i reprodukcija muzike. Vaša plejlista Vašem satu.
Amazfit GTS 2 podržava kontrolisanje mobilne reprodukcije muzike preko sata, a sa masivna 3 GB lokalnog skladišta muzike, možete preneti 300-600 svojih omiljenih pesama na sat preko svog mobilnog telefona. Možete odmah da slušate svoju pažljivo odabranu listu - tako da odložite telefon, vežbajte i pratite ritam muzike bilo kada i bilo gde.

90 ugrađenih sportskih režima. Pametno prepoznavanje* sporta.
Aktivirajte jedan od 90 sportskih režima koji su vam potrebni i, nakon što se vežba završi, sat će proizvesti odgovarajući analitički izveštaj koji je takođe vidljiv u mobilnoj aplikaciji, kako bi vam pomogao da stalno poboljšavate svoj plan vežbanja. Inteligentno prepoznavanje sportskih režima takođe eliminiše potrebu za ručnim odabirom sportskih režima, tako da je sat uvek spreman za akciju.
*Pametno prepoznavanje sportskih režima uključuje trčanje na otvorenom, traku za trčanje, hodanje, vožnju bicikla na otvorenom, plivanje u bazenu i eliptično.

5 atmosfera vodootporan. Prati vas čak i pod vodom.
Zahvaljujući profesionalnoj hidroizolaciji koja nudi zaštitu do dubine od 50 metara, Amazfit GTS 2 je u rangu sa tradicionalnim vrhunskim satovima i može se bezbrižno nositi za svakodnevnu upotrebu ili prilikom plivanja.

6-dnevni vek trajanja baterije. Nema pauze u vašem napretku.
Tanji, lakši i sa dužim trajanjem baterije. Novi Amazfit GTS 2 opremljen je velikom baterijom od 246 mAh koja može da izdrži 6 dana uz normalnu upotrebu i uvek je spreman da vas prati na vašim putovanjima i prati vaš napredak. Uživajte skoro celu nedelju aktivnosti bez brige da ćete svuda nositi punjač.

Brzi pristup ključnim informacijama. Inteligencija na levoj strani, pogodnost na desnoj strani.
Prevucite udesno da biste pristupili funkciji prečica koja pametno prikazuje obaveštenja, informacije o događajima, vremensku prognozu, muziku i aplikacije u pozadini. Takođe, prevucite prstom nalevo za aplikaciju za brzi pristup; prilagodljiva aplikacija za sekundarni ekran za praktičan pristup vašim često korišćenim funkcijama. Učinite svakodnevni život praktičnijim uz mogućnost brzog pregleda važnih informacija.

Prilagodite trajanje i intenzitet upozorenja. Rotirajte i čak zaključajte ekran.
Uz poboljšanu haptičku vibraciju, GTS 2 pruža oštrije, brže povratne informacije kada primate telefonske pozive i dobijate obaveštenja. Zahvaljujući haptičkom linearnom motoru, vibracije se mogu podesiti različitih intenziteta i trajanja, pružajući vrhunski osećaj.
Ekran Amazfit GTS 2 može da se rotira za 180°, što je zgodno i za levoruke i za dešnjake, a takođe se može zaključati lozinkom kako bi se sprečilo da mu drugi pristupe dok niste na vašem zglobu. Mogućnost detekcije habanja može čak i automatski zaključati sat kada ga skinete.

Kompatibilan sa Zepp aplikacijom. Optimizovano upravljanje zdravstvenim podacima.
Amazfit GTS 2 je povezan sa novonadograđenom Zepp aplikacijom, koja sprovodi sveobuhvatnu analizu više izvora podataka kako bi obezbedila 24/7 upravljanje podacima o telu, pomažući korisniku da proveri svoje fizičko stanje u bilo kom trenutku. Neke glavne funkcije uključuju prikaz i analizu podataka o zdravlju i vežbanju, zajedno sa upravljanjem pametnim uređajima.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.