Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Garmin Swim Sat za plivače za praćenje aktivnosti 8845 010-01004-00

Tanak i atraktivan sat za plivače koji beleži podatke o tempu, razdaljini plivanja, broju zamaha... Računa i SWOLF rezultat kako biste lakše pratili koliko efikasno plivate.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 79
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pametni Satovi

Šifra Proizvoda: 47298

Poslednja cena bila je: 19990 din

Karakteristike proizvoda: Garmin Swim Sat za plivače za praćenje aktivnosti 8845 010-01004-00

Garmin

Model: Swim

Sat za plivače za praćenje aktivnosti

Dimenzije: 4,8 x 1,3 x 4,4 cm

Rezolucija ekrana, Š x V: 55 x 31 piksela

Težina: 40,0 g

Baterija: CR2032 (može je zameniti korisnik)

Trajanje baterije: do 1 godine

Vodootporan: Da (50m)

Metrika plivanja u bazenu (daljine, udaljenost, tempo, broj/brzina zamaha, kalorije)

Prepoznavanje vrste zamaha (npr. slobodni stil)

Garmin Connect

Automatska sinhronizacija (automatski prenos podataka na računar)

Meri efikasnost plivanja (SWOLF)

Kompatibilno s Garmin Connect™ (internet zajednica gde analizirate, kategorizujte i delite podatke)

Opis proizvoda: Garmin Swim Sat za plivače za praćenje aktivnosti 8845 010-01004-00

Prestanite brojati krugove. Neka se matematikom bavi Garmin pomoću sata Garmin Swim. To je sat za plivanje dizajniran za upotrebu u bazenima dužim od 17 metara, koji beleži podatke o udaljenosti, tempu, broju zamaha i još mnogo toga.



Stavite ga na ruku i zaronite
Garmin Swim je spreman za upotrebu čim ga izvadite iz kutije – samo unesite veličinu bazena u kojem plivate i spremni ste za početak treninga. Zbog svog tankog dizajna reže vodu i neće vas usporavati. Bateriju lako možete i sami zameniti kad god je potrebno (otprilike jednom godišnje) pa ćete uvek biti spremni za pokret.
Fokusirajte se na trening
Satom Garmin Swim na zglobu možete se koncentrisati na svoju tehniku umesto na brojanje preplivanih krugova. Sat automatski određuje kojim stilom plivate i beleži podatke o dužini, zamahu, udaljenosti, tempu i još mnogo toga. Pritisnite dugme nekoliko puta i više nećete morati neprestano gledati sat na bazenu ako poželite da započenete intenzivno da vežbate. Sat izračunava i SWOLF rezultat kako biste lakše pratili koliko efikasno plivate, što ga čini idealnim za plivače u krugovima svih nivoa. Na satu se nalazi 6 spoljnih tastera što vam omogućuje da brzo i sa lakoćom pristupite svim funkcijama.
Budite motivisani
Tanak i dovoljno atraktivan da ga nosite kao uobičajeni sat, Garmin Swim služi i kao lični podsetnik na ciljeve koje ste postavili. Kako biste ostali motivisani, ispod doba dana prikazuje se ukupna preplivana udaljenost u toku sedmice. Sat ima mogućnost postavljanja dvostruke vremenske zone i alarma.
Analizirajte i delite vežbanja
Nakon vežbanja podatke o plivanju prenesite na uslugu Garmin Connect, besplatnoweb-mesto za analizu. Ovde možete pratiti detaljnu metriku i pratiti svoj napredak kroz vreme. Podatke o vežbanju možete i podeliti sa svojim trenerima, kolegama plivačima ili prijateljima i porodicom. Magijom ANT+™ bežične tehnologije i USB sticka koji se isporučuje sa satom Garmin Swim, podaci o vežbanju automatski se prenose na računar kada se nalazite u dometu. Usluga Garmin Connect kompatibilna je sa operativnim sistemima Mac® i Windows®.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.