Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mobvoi Pametni Sat TicWatch E3

Napredni zdravstveni senzori. Moćna Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 platforma i Mobvoi sistem sa dva procesora. HD 2.5D zakrivljeni ekran, a ipak lagan i udoban za svakodnevno nošenje.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pametni Satovi

Šifra Proizvoda: 106146

Poslednja cena bila je: 10990 din

Karakteristike proizvoda: Mobvoi Pametni Sat TicWatch E3

Mobvoi SmartWatch

Model: TicWatch E3

Dimenzije (mm): 44 x 47 x 12.6

Masa: oko 32 g

Boja: Panther Black

Kućište sata je napravljeno od polikarbonat i fiberglas

Ekran je prekriven 2.5D staklom

Narukvica je napravljena od silikona 20 mm koja se može menjati

Operativni sistem: Wear OS by Google

Čipset: Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 Platform i Mobvoi dual processor sistem

Memorija: RAM 1GB / ROM 8GB

Ekran: 1.3in High Density Display (360 x 360 px)

Povezivanje: Bluetooth 5.0, Wi-Fi:802.11b/g/n

GNSS (globalni navigacioni satelitski sistem): GPS+Beidou+Glonass

NFC Payments Google Pay

Zvučnik: ima

Mikrofon: ima

Vibracije: ima

Senzori: Akcelerometar, senzor žiroskopa, HD PPG senzor otkucaja srca, SpO2 senzor zasićenosti krvi kiseonikom, senzor van tela niske latencije

Kapacitet baterije: 380mAh

IP zaštita: IP68

Sadržaj pakovanja: sat, magnetni kabl za punjenje, strujni adapter nije uključen u pakovanje

Opis proizvoda: Mobvoi Pametni Sat TicWatch E3

Bez obzira koliko je vaš život zauzet, važno je da posvetite vreme održavanju aktivnog načina života. Pokrenut sa Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 platformom i Mobvoi sistemom sa dva procesora, TicWatch E3 kombinuje glatke performanse i napredne zdravstvene senzore u klasičnom, elegantnom dizajnu. Efikasno upravljajte svojim životom, zdravljem i blagostanjem pomoću više od 20 profesionalnih režima vežbanja, ugrađenog GPS-a i korisnih aplikacija i usluga na Wear OS by Google™.

TicWatch E3 spaja monohromatsku jednostavnost sa sofisticiranom veštinom izrade kako bi se postigao uglađen, savremen i moderan karakter. TicWatch E3 ima 2.5D zakrivljeni stakleni displej koji osigurava da je ekran gladak na ivici i pomera granice veličine ekrana kako bi stvorio neuporedivo korisničko iskustvo. Vrhunski polikarbonatni okvir omogućava izdržljiv i ultra lagan dizajn sa samo 32 g.

Promenite svoj izgled onoliko često koliko želite sa novim temama koje će odgovarati vašoj odeći ili sceni kako biste zadržali stil tokom noći. Prevucite prstom da biste izabrali brojčanik za taj dan na satu ili u aplikaciji Mobvoi. Postavite sopstvenu fotografiju kao pozadinu sa prilagođavanjem.

Ultra fleksibilan kaiš za sat od silikonske gume kombinuje izdržljivost, udobnost i stil. Ne samo da je prozračna na koži, već dolazi u tri različite boje kako biste mogli da se slažete sa različitim odevnim predmetima. Ima mehanizam za brzo otpuštanje koji olakšava prebacivanje bez ikakvih dodatnih alata. Zbog svoje robusne prirode i vodootpornosti lako se čisti i održava, a kako je silicijum odličan na svim temperaturama, idealan je za sport tokom celog leta. Ovaj model se isporučuje sa narukvicom u crnoj boji. Ostale boje se naknadno kupuju.

Napredni senzor otkucaja srca precizno prati puls u realnom vremenu kada ste aktivni i u mirovanju. Promene otkucaja srca se takođe mogu evidentirati na nedeljnom grafikonu i poslati upozorenje ako otkrije bilo kakve neuobičajene promene otkucaja srca.

Postavite cilj za vežbanje, osetite zujanje i primite audio obaveštenje preko ugrađenog zvučnika kada dostignete ciljnu zonu pulsa. Dobijajte upozorenja kada pređete tu zonu kako biste sprečili da postignete svoj cilj ili da se preterate.

Nivo kiseonika u krvi (SpO2) je važan pokazatelj koliko dobro vaše telo apsorbuje kiseonik. Senzor kiseonika u krvi u TicWatch E3 sastoji se od četiri seta infracrvenih LED svetla i meri vaš nivo SpO2 sijanjem svetlosti u krvne sudove vašeg zgloba. Uključite 24-časovno praćenje da biste automatski pratili i beležili nivo kiseonika u krvi u redovnim intervalima tokom dana i noći i brzo istakli potencijalne zdravstvene rizike.
*Ova funkcija je za zdravstvenu referencu i nije standard medicinske dijagnoze.

Uz TicWatch E3 možete izabrati da date dozvolu i podelite svoje podatke o zdravlju i fitnesu sa voljenom osobom kako biste zajedno postigli svoje zdravstvene ciljeve. Pratite ili opozovite praćenje u bilo kom trenutku tako što ćete pristupiti podešavanjima deljenja podataka u aplikaciji Mobvoi. Uz TicCare takođe možete daljinski da nadgledate nosive podatke vaše voljene osobe, kao što su otkucaji srca, koraci, detalji o spavanju itd.

Izvucite maksimum iz svog svakodnevnog vežbanja uz 30-minutni intervalni trening visokog intenziteta (HIIT)* – novo dostupan na TicWatch E3. Samo oslobodite malo prostora i spremite se da se znojite za kratko vreme.
*HIIT će se stalno ažurirati tokom razvoja TicMotion tehnologije.

Više od 100 profesionalnih režima vežbanja* vas inspiriše da se krećete i oslobodite svoj pravi potencijal. Od aktivnosti kao što su penjanje, plivanje i klizanje na ledu, do vožnje bicikla u zatvorenom, pilatesa i intervalnog treninga visokog intenziteta (HIIT)**, TicWatch E3 prati vaše podatke o fitnesu i zdravlju u realnom vremenu.
*21 režim vežbanja je unapred instaliran u satu. Da biste dobili nove režime vežbanja, potražite TicExercise i TicHealth u Google Play prodavnici i ažurirajte obe aplikacije na najnovije verzije.
**Intervalni treninzi visokog intenziteta (HIIT) uključuju burpi, visoka kolena, skokove iz čučnjeva, čučanj udarac, skakanje, planinarenje, plank, uvrtanje planinara, reverse crunch i bridž.

TicMotion™ proaktivno praćenje pokreta* automatski otkriva vašu vežbu, prati vašu aktivnost i beleži podatke o fitnesu i zdravlju, uključujući puls, kalorije i Vo2 mak. Uključite TicMotion™ i vidite - svaki pokret se računa.
*TicMotion može proaktivno otkriti aktivnosti na otvorenom za hodanje, trčanje i vožnju bicikla.

Vežbajte na putu uz ugrađeni GPS, GLONASS i Beidou pozicioniranje, tako da možete da vidite svoju putanju, otkrijete nove staze i uživate u aktivnostima na otvorenom sa bezbednošću i samopouzdanjem. Nema više oslanjanja na telefon da vam kaže gde ste ili kuda idete.

Kvalitetan san može pozitivno uticati na mentalno zdravlje. Uz TicSleep2.0, TicWatch E3 prati vaš lagan, dubok i REM san, istovremeno pružajući značajne uvide koji će vam pomoći da izgradite bolje navike spavanja. Probudite se blagim alarmom u fazi laganog sna – prirodan način da se probudite sa osećajem odmora. Recite zbogom alarmantnom budilniku na vašem noćnom ormariću!

Ubrzano radno okruženje ponekad vas stavlja pod pritisak. Smirite sve uz TicZen, TicWatch E3 ugrađenu aplikaciju za praćenje stresa. TicZen pazi na vaše vitalne funkcije i pazi na životnu sredinu (uz TicHear) i može da vas upozori kada ste preopterećeni. Pokrenite TicBreathe da biste oslobodili taj stres i pronašli svoj centar.

Nikada ne dozvolite da vam baterija na izdisaju stane na put. Podrazumevano, Essential režim se uključuje automatski kada procenat snage padne ispod 5 procenata. Uključite Essential režim tokom unapred podešenih sati ili noću bez prekida u praćenju zdravlja. Jedinstveno dizajniran ekran za uštedu baterije daje vam samo činjenice - vreme/datum, korake, broj otkucaja srca - da bi vaš sat radio.

Čuvajte svoju karticu u novčaniku i koristite beskontaktna plaćanja uz Google Pay™ direktno sa svog TicWatch E3! Samo dodirnite i idite, gde god da se primaju plaćanja.

Pokrenut sa Wear OS bi Google, TicWatch E3 može da radi sve stvari koje želite. Primajte pozive, proverite svoj kalendar, pratite vežbanje i kontrolišite svoje melodije dodirom na zglob. Sve je ovde.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.