Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Paročistač Polti Vaporetto Pocket 2.0

Kompaktan i lak za nošenje, Vaporetto Pocket je idealan paročistač za one koji hoće da imaju higijenu na visokom nivou. Lagan i praktičan za čišćenje cele kuće.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 61
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Paročistači

Šifra Proizvoda: 53766

Poslednja cena bila je: 14999 din

Karakteristike proizvoda: Paročistač Polti Vaporetto Pocket 2.0

Paročistač

Polti Vaporetto Pocket 2.0

Dimenzije (DxŠxV): 35x22x17cm

Kontrola emisije pare do 80 g/min

Bojler: Inox

Opseg rada: 7,5 m

Sistem: bojler pod visokim pritiskom sa sigurnosnim zatvaračem

Vreme zagrevanja: 5 minuta

Mesto za odlaganje alatki

Dodaci:

- četka za podove

- krpa za pod

- frotirska navlaka

- male najlonske četkice

- adapter za alatke

- mala četka sa dodatkom za prozore

- koncentrator pare

- zakrivljeni koncentrator pare

- kaiš za nošenje

Opis proizvoda: Paročistač Polti Vaporetto Pocket 2.0

Kompaktan i lak za nošenje, Vaporetto Pocket 2.0 je pravi proizvod za vas ako želite da brzo i efikasno očistite i higijenizujete kući pomoću pare pod pritiskom. Najmanji od naših Vaporetto paročistača, Pocket je lagan i praktičan za čišćenje cele kuće.
Čišćenje parom neutrališe mikroorganizme koji su uzrok bolesti i izazivači alergijskih napada. Dokazano je da je para najefikasnije rešenje za kompletno i dubinsko čišćenje cele kuće.
Pored uređaja Vaporetto Pocket 2.0 nema više potrebe za korušćenjem deterdženata. Prirodna snaga pare može da očisti na efikasan i ekološki način. Pomoću ovog uređaja spašavate i štitite životnu okolinu.
Zbog toga što je efikasan u odmašćivanju, zahvaljujući snazi pare, Vaporetto Pocket 2.0 očisti pod tako efikasno da on dugo ostane čist, a tepisima daje novo lice.
Alatke koje su na raspolaganju namenjene su za čišćenje svih površina u kući: kupatilo, kuhinja, spavaća i dnevna soba. Sve prostorije će zablistati, zahvaljujući snazi pare.
Vaporettom možete eliminisati prašinu i neprijatan miris iz zavesa, pa nećete morati da ih perete tako često. Parom možete uklanjati i prašinu sa listova kućnih biljaka. Tako će biljke lakše disati i izgledaće lepše.
Snaga vrele pare pod visokim pritiskom, bez hemikalija, štiti i vase zdravlje i prirodu! Budite odgovorni, zaštitite ono do čega vam je stalo. Priroda ne pripada nama!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.