Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Paročistač Polti Vaporetto Pro 70

Vaporetto Pro 70 zahvaljujući alatkama koje su uvek pri ruci možete upotrebiti za čišćenje garderobera, pločica i fugi, plotni roštilja, fotelja, felni točkova, motora automobila...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 59
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Paročistači

Šifra Proizvoda: 53767

Poslednja cena bila je: 37999 din

Karakteristike proizvoda: Paročistač Polti Vaporetto Pro 70

Paročistač

Polti Vaporetto Pro 70

Autonomija rada:1.3 L

Dimenzije (DxŠxV):31x44.5x30.5cm

Podešavanje emisije pare do 90 g/min

Bojler – materijal: Aluminijumska legura Special Extra Alp

Odeljak za parkiranje četke

Odeljak za parkiranje cevi

Maksimalna snaga: 1500 W

Dodaci:

- četka za pod i tepih

- alatka za pranje prozora

- frotirska navlaka

- mala četka

- adapter za alatke

- tkanina za pod

- koncentrator pare

- levak

- kalstop

Opis proizvoda: Paročistač Polti Vaporetto Pro 70

Vaporetto Pro 70 je paročistač sa sigurnosnim zatvaračem za poslove dubinskog i specijalizovanog čišćenja ( čišćenje garderobera, osvežavanje odeće, čišćenje pločica i fungi, čišćenje plotni roštilja, čišćenje fotelja, čišćenje felni na točkovima, čišćenje motora automobila itd.). Vaporetto Pro 70 možete upotrebiti za čišćenje svih vrsta površina, zahvaljujući alatkama koje su uvek pri ruci.
Testovi, obavljeni od strane nezavisnih laboratorija, potvrđuju da Vaporetto proizvodi eliminišu do 99.99% bakterija, gljivica i buđi i doprinose dubinskoj čistoći.
Upotrebom pare uklanjaju se čestice prašine iz vazduha, što obezbeđuje zdravu sredinu u vašem domu. Ovo je veoma korisno za ljude koji pate od alergija.
Vaporetto Pro 70, vodu pretvara u paru u svom bojleru pod visokim pritiskom. Redovna upotreba pare za čišćenje znači da ćete biti u stanju da tretirate sve površine u kući na prirodan i zdrav način. I više od toga. Para ne samo da rastvara prljavštinu, već i dubinski čisti, pa efekat čišćenja ostaje duže.
Patentirani Vaporetto sigurnosni zatvarač ne može se otvoriti sve dok postoji bilo kakav pritisak u bojleru. Na taj način sprečeno je slučajno otvaranje bojlera pod visokim pritiskom.
Vaporetto Pro 70 je u potpunosti napravljen u Italiji. Posebna pažnja posvećena je svakom koraku u proizvodnji, čime se garantuje kvalitet gotovog proizvoda.
Čišćenje parom je ekološko čišćenje. To je najmudriji način održavanja čistoće u vašem domu. Prirodna snaga vode transformisana u gasovito stanje, upotrebljena je u čistom stanju, bez deterdženata. Ovo predstavlja, ne samo uštedu za kućni budžet, nego i zdravlje za porodicu i odgovornost prema životnoj sredini.
Na svom prednjem delu, Vaporetto Pro70 ima praktičan odeljak u koji se odlažu alatke. Na ovaj način ćete biti sigurni da vam je baš svaka alatka uvek pri ruci kada vam je potrebna.
Uz pomoć paročistača Vaporetto Pro 70 možete čistiti sve vrste podova: od pločica, do parketa, od mermera do keramike. Kakav god pod da imate u svojoj kući, možete ga očistiti i sanitizovati u isto vreme.
Upotrebom koncentratora pare, mlaz pare može se usmeriti direktno na fleku, čime se pojačava snaga njegovog delovanja. Ovo će pobediti i najupornije fleke. Za još veći efekat, upotrebite i četku.
Snaga vrele pare pod visokim pritiskom, bez hemikalija, štiti i vase zdravlje i prirodu! Budite odgovorni, zaštitite ono do čega vam je stalo. Priroda ne pripada nama!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.