Vivax mini paročistač SC-H3

Oznaka da je proizvod rasprodat
Proizvod nemamo na lageru.
Šifra proizvoda: 27471. Poslednja cena bila je: 3990 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Paročistači
Obavesti me kad stigne

* - na e-mail adresu stići će vam obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan za naručivanje

Opis Proizvoda: Vivax mini paročistač SC-H3

Tehnološki napredan
Zahvaljujući ekskluzivnoj patentiranoj tehnologiji, para visoke temperature i pritiska upotrebljava se za čišćenje nečistoće i mrlja na podovima, vratima, prozorima i odeći. Uređaj se može, takođe, upotrebljavati za ubijanje bakterija na raznim površinama i za uklanjanje istih. Uređaj je ekološki prihvatljiv i sanitarni proizvod. Uređaj poseduje automatsku kontrolu grejanja i mogućnost kontinuiranog generisanja pare, čime se omogućuje čišćenje bez prekida. Kako se koristi para pod visokim pritiskom, od čiste vode, uređaj je u potpunosti ekološki prihvatljiv.

Siguran
Dizajniran tako da je onemogućeno zagrevanje aparata u kome se ne nalazi voda. Kada se voda u rezervoaru zagreje i u potpunosti ispari, uređaj se automatski isključuje, čime se sprečava zagrevanje praznog rezervoara. Zahvaljujući visoko osetljivom termostatu, uređaj generiše paru visoke temperature (135°C), čime se obezbeđuje dezinfekcija i sterilizacija. Sigurnosni ventil poseduje funkciju automatske aktivacije. Kada se u rezervoaru nakupi para pod visokim pritiskom, ventil se automatski otvara i smanjuje pritisak. Uređaj se isporučuje sa uzemljenim utikačem (tzv. šuko) kako bi se uzemljili rezervoar i grejač i tako omočućio siguran rad. Uređaj je takođe opremljen kablom sa dvostrukom izolacijom koja štiti kabl od vode i prašine i time obezbeđuje siguran rad uređaja.

Izdržljiv
Uređaj poseduje aluminijumski rezervoar sa dodatno podebljanim unutrašnjim slojem, koji može izdržati visok pritisak i dugog je radnog veka. Celo plastično telo je proizvedeno od visoko kvalitetnog polipropilena (PP) i poliamida (PA).

Ekonomičan
Sa dizajnom sačinjenim od grejnih cevi i bojlera, obezbeđena je visoka efikasnost zagrevanja vode i ušteda energije. Struktura tela sa dvostrukim slojem efikasno sprečava gubitak toplote, čime se štedi energija.

Jednostavan za upotrebu
Po uključenju u struju uređaj odmah počinje sa zagrevajem vode. Kada se voda zagreje do definisane temperature, pritiskom na polugice se polako ispušta para, što čini uređaj izuzetno jednostavnim za upotrebu. Uz sve priložene dodatke za čišćenje, uređaj se jednostavno rastavlja i sastavlja. Može da se upotrebljava za čišćenje vrata, prozora, podova i odeće, što ga čini izrazito korisnim.

Karakteristike proizvoda: Vivax mini paročistač SC-H3
 • Vivax mini paročistač SC-H3
 • Radni napon: AC 220V, 50Hz
 • Obavezna je uzemljena utičnica na osiguraču veće snage od 5A
 • Kapacitet rezervoara: 250 ml
 • Maksimalan kapacitet posude za vodu: 175 ml
 • Radna snaga: 900W - 1050W
 • Pritisak pare: 2.5 - 4.2 bara
 • Kapacitet pare: 28 g/min
 • Radna tempearatura: 135°C
 • Dimenzije uređaja: 250 x 140 x 230 mm
 • Dodaci koji se isporučuju sa uređajem: levak, merna posuda, dodatak opšte namene, pamučna navlaka, duga štrcaljka, dodatak za vrata/prozore, dodatak sa okruglom četkom, savijeni dodatak, elastični dodatak

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Paročistači
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
KimTec d.o.o. Vivax Kina
Deklaracija proizvoda