Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Super krčko Camry CR6410

Super krčko je aparat koji hranu sporo kuva na nižim temperaturama od uobičajenih. Idealno je rešenje za sladokusce koji ne žele da jelo izgubi ukus i hranljive materije tokom kuvanja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 24
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Parokuvači i konvekcijske pećnice

Šifra Proizvoda: 88828

Poslednja cena bila je: 7890 din

Karakteristike proizvoda: Super krčko Camry CR6410

Camry

Super krčko

Kapacitet 6.5 litara - do 10 obroka

Keramički lonac se skida, pere se u mašini

Poklopac je od kaljenog stakla

Termoizolovane ručke

Tri nivoa regulacije temperature

Funkcija održavanja toplog jela

Funkcija odloženog starta

LCD displej

Neklizajuće nožice

Tajmer 0.5 - 24 sata

Snaga: 300 W – 600 W / 220 V

Opis proizvoda: Super krčko Camry CR6410

Super krčko je aparat koji hranu sporo kuva na nižim temperaturama od uobičajenih. Idealno je rešenje za sladokusce koji ne žele da jelo izgubi ukus i hranljive materije tokom kuvanja. Obroci pripremljeni u super krčku su bogati hranljivim sastojcima i vitaminima koji se inače uništavaju kod tradicionalnog kuvanja na temperaturama blizu tačke ključanja. Lonac je keramički, što daje potpuno isti ukus kao i hrana iz zemljanih posuda, jer prirodni materijal ne menja ukus jelu i pruža ravnomernu distribuciju toplote i njeno dugotrajno održavanje. Sve ovo čini super krčka izvanrednim rešenjem za krčkanje hrane kao što su kupus, podvarak, sarma, gulaš, paprikaš, sve vrste mesa i povrća. Hranu ne morate da mešate, dodajete vodu i stalno proveravate. Dovoljno je da sve sastojke ubacite u aparat i podesite jedan od tri nivoa temperature kuvanja.
Kupus koji se krčka 10 sati na nižoj temperaturi imaće ukus kao bakin kupus. Jela sa mesom, kao što su paprikaš ili ćufte u paradajz sosu koji se krčkaju 8 sati na nižoj temperaturi imaće izvanrednu aromu. Za spremanje vrhunskih sočnih špageta bolonjeze, kao i drugih pasti postavite aparat na višu temperaturu i krčkajte 4 sata.
Iako je aparat vreo tokom rada, termoizolovane ručke kućišta i poklopca pružaju bezbednu i udobnu upotrebu. Stakleni poklopac je izrađen od sigurnosnog kaljenog stakla, što olakšava nadzor nad postupkom kuvanja bez otvaranja posude. Zapremina posude je 6,5 litara što Vam omogućava da pripremite obrok za veliku porodicu ili za dva dana. Uređaj ima dva nivoa temperature kuvanja: nisku i visoku, koju birate u zavisnosti od vrste hrane. Funkcija odloženog starta omogućava da počnete da kuvate dok ste još na poslu, tako da vas toplo, mirisno i zdravo jelo čeka kod kuće. Warm funkcija je veoma praktična i služi za održavanje temperature tako da je jelo spremno za posluživanje u bilo koje vreme. Dodatni komfor pruža tajmer u rasponu od 30 minuta do 24 sata kuvanja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.