Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Profesionalni ultra tanki stajler za afro lokne Diva Signature Micro (10mm) DIVA07

DIVA Signature Digital Micro Wand figaro za kosu sa ravnom titanijumskom cevi, za kreiranje sitnih afro lokni. Temperaturna podešavanja 110°C-210°C omogućavaju efikasno i bezbedno stilizovanje svih tipova kose.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 15490 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 19998

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Diva SIgnature

Karakteristike proizvoda: Profesionalni ultra tanki stajler za afro lokne Diva Signature Micro (10mm) DIVA07

Profesionalni ultra tanki stajler za afro lokne

Diva Signature stajler 07 Micro Wand

Temperatura: 110-210 °C

Obim cevi: 10 mm

Instant zagrevanje

Sistem protiv prezagrevanja

Ujednačeno zagrevanje duž cevi

Keramički premaz

Automatsko isključivanje

Napojni kabl: 3 m

Opis proizvoda: Profesionalni ultra tanki stajler za afro lokne Diva Signature Micro (10mm) DIVA07

Želite da podignete svoj stil na viši nivo tako što ćete napraviti afro lokne koje volite? Dajte svojoj kosi potpuno trendi kovrdžav izgled koji vam pristaje uz Micro Wand iz specijalne serije DIVA Signature! Ovaj ultra tanki stajler za kosu postaće vaš najbolji pomoćnik koji će zadovoljiti vaše potrebe bez obzira da li ste profesionalac ili jednostavno imate visok nivo estetike!

Ako želite da promenite deo svog stajlinga ili želite da vidite radikalnu promenu u svom izgledu, Micro Wand je definitivno idealno rešenje za vas. Držite u svojim rukama poslednju reč mode i ostvarite kovrdžav izgled o kojem sanjate, bez muke.

Stajling sa kovrdžavim loknama, prolećnim ili spiralnim loknama odgovara svim tipovima lica i daje poseban stil onome ko ga izabere. Koristite DIVA Signature Micro Wand da napravite super čvrste i fine lokne koje će impresionirati! Ravna titanijumska cev stajlera za kosu ima prečnik od samo 10 mm, daće elastičnost i sjaj vašoj kosi, a istovremeno je štiti od oštećenja.

Liniju proizvoda DIVA Signature zavoleli su frizeri najvećih modnih pista u svetu. Kreirajte izgled dostojan pojavljivanja na modnoj reviji, brzo i bez napora. Bilo da ostanete kod kuće za prelepo veče opuštanja sa prijateljima ili partnerom, ili se nalazite na druženju i proslavi u omiljenom baru, restoranu ili klubu, uz DIVA Signature stajler sigurno je da se nikada nećete osećati usamljeno na dinamičnoj pisti svakodnevice, pa čak ni na tom posebnom događaju na kome ćete se naći sa besprekornim izgledom!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.