Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Teddy Bear Buket Roze

Budite drugačiji i poklonite dragoj osobi nešto što traje večno, jedan sjajan i originalan poklon da obradujete vama dragu osobu, devojku, drugaricu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 6
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Plišane igračke

Šifra Proizvoda: 96895

Poslednja cena bila je: 3460 din

Karakteristike proizvoda: Teddy Bear Buket Roze

Buket medvedića

11 medvedića u jednom buketu

Svaki medvedić ima bisernu krunicu

Sa detaljima u roze boji

Sve spakovano u poklon kutiju

Dimenzije kutije: 59 x 20 x 11.7 cm

Opis proizvoda: Teddy Bear Buket Roze

Buket sa medama će trajati večno, za razliku od cveća ove mede neće uvenuti, neće se osušiti, niti otpasti. Savršeno kao poklon za rođenje deteta, za maturu, za nežne drugarice koje vole plišane igračke i one koje imaju pravu sobu za devojčice. Kome god da odlučite da poklonite ovaj jedinstveni buket, sigurni smo da ćete ga maksimalno raznežiti.
Budite drugačiji i poklonite dragoj osobi nešto što traje večno, jedan sjajan i originalan poklon da obradujete vama dragu osobu, devojku, drugaricu.
Buket koji se sastoji od 11 medenih plišanih medvedića, svaki od njih na glavi ima krunicu sa cirkonima. Možete ga držati u kutiji ili izvaditi i položiti na neki komad nameštaja. Ovaj mekani buket neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Buket je savršeni romantični poklon, rođendanski poklon ili kao gest za neku posebnu priliku, spakovan u ekskluzivnu kutiju koja je dugačka 59 cm.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.