Pneumatski zabijač eksera Makita AF505

19990 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

Opis Proizvoda: Pneumatski zabijač eksera Makita AF505

Koncern MAKITA spada u najiskusnije i najrenomiranije proizvođače profesionalnog alata širom sveta. MAKITA se smatra najvećim svetskim proizvođečem alata sa akumulatorskim pogonom. Ukupan broj uređaja koji se proizvode širom sveta iznosi oko 10 miliona komada godišnje, dok asortiman mašina sadrži više od 1000 modela.

MAKITA proizvodi za globalno tržište. Proizvodni pogoni se nalaze u Japanu, Kini, SAD, Velikoj Britaniji, Rumuniji, Brazilu i Nemačkoj, vrše proizvodnju koristeći najnaprednije tehnologije i sprovodeći kontrolu kvaliteta. Istraživački centar u Nishinu i centar za dizajn u Tokiju, koji pripadaju kompaniji, sprovode značajne pripremene radnje za proizvodnju. MAKITA proizvodi se proizvode od pažljivo izabranih komponenti i vrši prodaju širom sveta. Kućišta i unutrašnje komponente se proizvode od visoko kvalitetnih materijala i nadilaze očekivanja i najzahtevnijih korisnika.

Sveobuhvatno obezbeđenje kvaliteta
Da bi se obezbedili izvrsni standardi kvaliteta, tokom procesa proizvodnje i montaže sprovode se međuispitivanja naših proizvoda. Pre nego što proizvod napusti fabriku, sprovodi se završna kontrola u skladu sa standardom ISO 9001:2000. MAKITA garantuje izvrstan kvalitet svojih proizvoda.

Savršeni balans kvaliteta i napretka
Kvalitet, inovativni dizajn i uravnoteženi odnos cene i efikasnosti stvorili su poverenje i priznanje na profesionalnom polju i u oblasti zanatstva. Pored dokazanih elektroalata i alata sa akumulatorima, MAKITA nudi i stacionarne mašine za obradu drveta, proizvode sa pneumatskim pogonom i pogonom na benzin za industriju i kućne radionice.

Pouzdanost i ergonomija
Elektroalati MAKITA odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna. MAKITA alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Samo originalna oprema MAKITA je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. MAKITA dinamično proširuje asortiman alata i opreme i ciljano radi na razvoju rešenja za profesionalnu primenu. Široko razgranata servisna mreža sa redovno obučenim tehničarima optimalno zaokružuje celokupnu uslugu MAKITE.


Višesmerni izduvni izlaz namenjen da preusmeri izduvni vazduh daleko od rukovaoca
Podešavanje dubine bez korišćenja alata
Zaštitni odbojnici štite radni komad i mašinu od ogrebotina ili od oštećenja
Otklanjanje zaglavljenih eksera bez korišćenja alata
Prozor za uvid u preostale eksere

Karakteristike proizvoda: Pneumatski zabijač eksera Makita AF505
 • Makita
 • Pneumatski zabijač eksera
 • Model: AF505
 • Radni pritisak: 4 - 8 bar
 • Kapacitet magacina: 100
 • Dužina eksera: 15 - 50 mm
 • Buka: zvučni pritisak: 81 dB(A)
 • uka: zvučna snaga: 94 dB(A)
 • Buka: odstupanje (K): 3 dB(A)
 • Vibracije: ispucavanje eksera u drvetu: 2,5 m/s²
 • Vibracije: odstupanje (K): 1,5 m/s²
 • Dimenzije (D x Š x V): 260 x 64 x 237 mm
 • Težina: 1,45 kg
 • Slika je ilustrativnog karaktera.

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Pneumatski alat
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Vidas komerc d.o.o. Makita Japan
Deklaracija proizvoda